100 DE ANI= 36.525 ZILE ! ÎN PERIOADA 2 NOIEMBRIE 2022 – 2 NOIEMBRIE 2023 JURNALISTUL MATEI MIHAI PREZINTĂ EXPOZIŢIA ŞI SIMPOZIONUL „PE URMELE CELOR MAI LONGEVIVI OAMENI DIN JUDEŢUL MUREŞ !

0
    Un învăţător spiritual spunea că viaţa e o provocare multidimensională. De acea nu e viaţa statică ci dinamică. La nesfârşit…Viaţa e nesigură, fiecare moment e nou: neplanificat, neaşteptat. Nu se pot face previziuni despre viaţă. Nu există astrologie pentru viaţă. Orice astrologie e despre moarte. Tocmai de aceea viaţa e o provocare, iar moartea e o odihnă.
    Vieţile celor mai longevivi din judeţul Mureş sunt demne de admiraţie sunt lecţii impresionante de bunătate, credinţă, curaj, umilinţă şi iubire ! Comparând vieţiile celor mai longevivi oameni care au trăit aici pe aceste meleaguri de la 99 la 118 ani, am întocmit o listă cu lucrurile pe care le-au avut în comun aceşti vârstnici indiferent de religie şi de etnie şi am aflat secretele care i-au ajutat să aibă o viaţă lungă şi fericită până la adânci bătrâneţi.
    Vă aşteptăm în număr cât mai mare în oraşul şi comuna dumneavoastră în perioada 2 noiembrie 2022 – 2 noiembrie 2023 la expoziţia fotografică „PE URMELE CELOR MAI LONGEVIVI OAMENI DIN JUDEŢUL MUREŞ” şi Simpozionul de Sănătate „VIAŢA E UN DAR, BĂTRÂNEŢEA E UN PRIVILEGIU!” moderat de jurnalistul- scenograf Matei Robert Mihai ! 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *