HORAŢIU FORGACI LE DĂ UN SFAT CELOR CARE PRACTICĂ CEA MAI IEFTINĂ DISTRACŢIE A OMULUI OBIŞNUIT !

0

Multiplul campion național la culturism şi instructor sportiv Horaţiu Dumitru Forgaci a postat pe 5 iulie o fotografie cu el relaxat într-un jacuzzi la un hotel din Predeal, însoţită de un sfat practic şi de bun-simţ pe pagina sa personală de facebook pentru cei care profesează cu  pasiune,  bârfa  cea de  toate  zilele,  cea mai ieftină distracţie a omului obişnuit. 


Hai să vă dau un sfat ….să nu vă mai pierdeți timpul degeaba ….Nu te ajută cu absolut nimic dacă te gândești ( în același timp și bârfești ) la persoana X sau Y sau Z dacă îi merge bine sau îi merge rău ….în timpul acela când te gândești la așa ceva mai bine mergi și fă o faptă bună sau fă ceva constructiv pentru tine…te asigur că atunci o să ai muuuuult mai muuuuult de câștigat ❗️❗️❗️

În rest vorba mea…Doamne ajuta la toată lumea!

 

Horaţiu Dumitru Forgaci a început să practice acest sport la 14 ani. Și-a adjudecat primul titlu de campion național la 25 de ani, la categoria 100 kg, la Campionatul Naţional de culturism, fitness, bodyfitness, bodybuilding şi bikini, pentru seniori, senioare şi perechi în anul 2013. De atunci, a mai obținut o serie de titluri, cupe și medalii, iar sala de antrenament, i-a devenit a doua casă. Dotat cu o masă musculară bine definită, pe care a lucrat-o, cu multă perseverență în sala de forță, nu avea cum să treacă neobservat de mas-media, care începând din anul 2012, l-a transformat într-un adevărat V.I.P. Reghineanul, a apărut la început în emisiuni televizatre locale, cum ar fi “Ora Campionilor”, pe postul local DAReghin TV și a ajuns în final să vorbească despre culturism și pe posturi naționale, cum ar fi emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 sau “Un Show Păcătos” cu Dan Capatos.

În anul 2016, a devenit primul sportiv român, care a ajuns să reprezinte imaginea firmei de suplimente sportive, Universal SUA, din gama Animal care sunt cele mai eficiente și puternice suplimente recomandate atât culturiștiilor cât și sportivilor de performanță.

În viața privată, Horațiu, este totodată, director în cadrul unei firme de pază și protecție, și are o pagină de socializare pe facebook, pe care este urmărit de aproape 3000 de internauți.

Pe data de 7 iulie sportivul reghinean va împlini frumoasa vârstă de 32 de ani, vârstă la care idolul său Arnold Schwarzenegger realiza Pumping Iron” un film documentar filmat în anul 1977, despre drumul spre titlul de Mr. Olympia, cel mai mare titlu din culturism. Poate nu ar fi o idee rea ca şi Horaţiu Forgaci să realizeze un film despre cum a ajuns primul campion naţíonal la culturism din Reghin, cum a ajutat la propulsarea culturismului în municipiu şi ce tehnici şi metode de antrenament foloseşte pentru a fi în cea mai bună formă a sa ?  

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *