A fost odată Dr. Octavian Udriște, descoperitorul genei cancerului și românul care a evidențiat, pentru prima dată în lume, ENERGIA ANCESTRONICĂ

0

În urmă cu 30 de ani Dr. Octavian Udriște descoperitorul genei cancerului vorbea pentru prima oară despre „Energia Ancestronică” într-un interviu publicat în Almanahul Satelor. Doctorul a salavat mii de vieți de atunci până în anul 1995 când s-a stins din viață. Site-ul, viselenuautermenlimita.ro vă prezintă un interviu republicat după 30 de ani în memoria unui mare român care ar fi trebuit să fie cel de-al 111 –lea laureat al Premiului Nobel pentru medicină și fiziologie în 1975 pentru una din cele mai mari descoperiri din istoria medicinei: gena marker ancestrală și originea cancerului. Dar viața nu a fost corectă cu doctorul român care atunci când și-a prezentat prima oară în public teoria sa privind cauza cancerului: gena marker ancestrală, a fost dezaprobat de colegii săi oncologi fiindcă ideea sa părea la aceea dată o blasfemie științifică, imposibil de acceptat. Bănuim că s-a întristat și mai tare când a aflat vestea că microbiologii americani Harold R. Varmus și Michael Bishop au luat în 1989 premiul Nobel, confirmând în laborator ceea ce el descoperise teoretic în urmă cu 14 ani înaintea lor : gena ancestrală a cancerului.

Colac peste pupăză, Premiul Nobel pentru Medicină pe anul 2018 obținut de profesorii James P. Allison din Texas,Statele Unite ale Americii și Tasuku Honjo din Kyoto, Japonia a confirmat din nou ceea ce doctorul Octavian Udriște descoperea încă din anii ’70. Concluziile românului din urmă cu peste 40 de ani erau că : un sistem imunitar puternic poate izola și distruge celulele canceroase, fără niciun tratament. În 2018 laureații Premiului Nobel au demonstrat că: prin stimularea capacității sistemului nostru imunitar de a ataca celulele tumorale, oamenii pot lupta eficient împotriva cancerului și au descoperit cum poate fi activat sau încetinit sistemul imunitar al oamenilor în această luptă.


 

Doctorul Octavian Udriște a publicat o carte pe această temă încă din 1982 și a salvat mii de români diagnosticați cu forme de cancer în ultimul stadiu motiv pentru care la 93 de ani de la naștere și la 23 de ani de la trecerea la cele veșnice, site-ul viselenuautermenlimita.ro, îi aduce un omagiu unui mare savant român despre care se știu atât de puține lucruri și care pentru meritele sale științifice ar fi trebuit să aibă o statuie în fiecare oraș din România unde există construit un spital cu secție de oncologie. Spun asta pentru că dr. Octavian Udriște a fost un adevărat patriot care nu și-a trădat țara fiindcă avea o vorbă “Am studiat pentru om și nu pentru premii”.  În ciuda faptului că a fost invitat să țină prelegeri la o serie de congrese internaționale și ar fi putut rămâne în străinătate, unde i se ofereau laboratoare și fonduri impresionante pentru a-și împlini ideile,  a preferat să rămână aici să vindece bolnavi incurabili în provincie la Călimănești pe strada Tudor Vladimirescu la nr.48. Avea o dorință arzătoare să își vadă împlinită teoria în țara lui și nu accepta ca această posibilă descoperire să nu aparțină întru totul compatrioților săi. Chiar dacă acest articol este un umil gest de reabilitare a memoriei unui om profund nedreptățit de colegi invidioși și de întâmplările vieții e un început…

 

722px-Dr._Octavian_Udriste

 Octavian Udriște a fost un medic român cu contribuții majore în cercetarea referitoare la originea și tratamentul cancerului. Sursa foto: WIKIMEDIA COMMONS, autor Rafael Udriște 

Dr. Octavian Udriște (1 noiembrie 1925 – 13 iunie 1995)


Vorbind despre doctorul Octavian Udriște din Călimănești-Vîlcea și prodigioasa sa activitate pe tărâmul sănătății publice, se impune de la bun început o precizare și anume aceea că el este descoperitorul „genei cancerului”, autorul cu prioritate mondială absolută al teoriei cibernetico-genetice privind originea cancerului.

Pentru a ajunge la acest rezultat, a făcut îndelungi observații, experimente clinice și de laborator, a consultat, analizat și interpretat creator literatura de specialitate din domeniile, medicinii, biologiei, chimei, fizicii, ciberneticii și altor discipline.

O muncă uriașă, concretizată în numeroase lucrări publicate, între care lucrarea tratat „Gena marker ancestrală și originea cancerului” (Editura Medicală 1982).
O mențiune aparte trebuie făcută asupra și asupra faptului că Organizația Mondială a Sănătății (O.M.S.) a înscris lucrările doctorului Octavian Udriște în bibliografia sa de referință privitoare la cancer.
Teoria cibernetico-genetică, legată de originea cancerului a făcut obiectul interesului general și las cel de-al XIV-lea Congres Mondial asupra Cancerului, care a avut loc la Budapesta (21-27 august 1986) bucurându-se de aprecierea elogioasă a unor mari personalități din cercetarea oncologică mondială.

 


Nu vom insista asupra conținutului acestei teorii, care ne conduce în interiorul celulei organismului uman. Vom sublinia însă o noutate enunțată și susținută de doctorul Octavian Udriște la congresul amintit și care, deasemenea a fost înregistrată la această manifestare ca o premieră mondială absolută. Este vorba de comunicarea intitulată „Mecanismul energetic informațional care stă la baza vieții și care este dereglat în procesul proliferării maligne”.
Despre ce este, în fond vorba? Din relatările medicului cercetător rețin următoarele: energia care imprimă materiei inerte structura viului are ca particulă (cuantă) ancestronul. Denumirea de „ancestron”, ca și aceea de „energie ancestronică”, nu au fost încă incluse în nici un dicționar de specialitate, ambele constituind o noutate în domeniu și sunt date în cadrul teoriei lansate la congres. Așa cum precizează doctorul Udriște, energia ancestronică este energia cea mai profundă a Universului, energia informațională capabilă să determine structuri vii în materia inertă, materie pe care cercetătorul a denumit-o conformațională.
Aflăm, în continuare că această materie conformațională reprezintă „aluatul” prelucrat și structurat de către energia ancestronică. Pe baza experimentelor și a analizelor efectuate, doctorul Octavian Udriște a stabilit că întregul program genetic al oricărei celule vii este controlat de energia ancestronică.
De aici, o primă concluzie a autorului : celulele canceroase, fiind continuu imature (tinere), sustrag energie ancestronică din organismul cancerizat, pentru a o transmite infintelor generații de celule descendente – apărute ca urmare a proliferării dezlănțuite a „oncogenei” (gena cancreului) scăpată de sub controlul biologic.
Pierderile de energie ancestronică în tumoarea malignă – adică pe un canal neprevăzut în programul genetic al organismului – deteriorează matricea energetică informațională ancestronică, fapt ce duce la dereglarea biologică a purtătorului de cancer. În asemenea condiții avem de a face cu efectele scăpării de sub controlul biologic uman al genei cancerului, genă ancestrală și anerobă, care inițează multiplicări celulare infinite ducând la generalizarea cancerului, la metastază, la moarte.


– Aceste fenomene o dată recunoscute, ce trebuie intreprins pe frontul anticancer?
– În primul rând se impune schimbarea radicală a modului de tratare a cancerului – susține interlocutorul nostru. Mai întîi trebuie mers pe linia depistării cît mai precoce a bolii. Apoi, trebuie acționat în cazul evidenței certe a cancerului, spre combaterea genei ancestrale purtătoare a flagelului, genă pe care am descoperit-o și împotriva căreia am convingerea că vom avea succes de cuază. Deci, trebuie acționat spre combaterea genei ancestrale, prin proteina codificată de către „antioncogenă” *(adică gena care în mod natural blochează gena cancerului). Antioncogena, sau gena antidot a cancerului, are funcția de a bloca proliferarea celulară în orice organism viu. De altfel, antioncogena a fost descoperită teoretic de mine și făcută cunoscută ca atare în presa noastră, respectiv în revista „Contemporanul” nr. 16 din 12 aprilie 1985. Am considerat că cea mai potrivită denumire pentru antioncogenă este aceea de de „genă letală”. Aș vrea să precizez că în lumea vie există o luptă permanentă între gena vieții (oncogena) și gena letală (antioncogena). Din clipa când gena letală (antioncogena), prin proteina care o produce, blochează activitatea oncogenei, celula nu se mai ănmulțește, deci este clar că antidotul real al cancerului este gena leatală (antioncogena). Dirijată cu mută precauție, ea va bloca cu certitudine evoluția cancerului.


– Cît privește energia ancestronică, ce reprezintă ea?

– Ea reprezintă o cunoaștere certă a fenomenelor privind factorul viață în infinitezimalele sale forme și, bineînțeles, un mijloc eficace de a acționa asupra maladiilor în general, a proceselor de îmbătrânire și a cancerului, în special.
Din relatările doctorului Octavian Udriște am mai desprins afirmația că boala canceroasă va fi învinsă în scurtă vreme. Descoperirea antioncogeniei (gena letală) înseamnă un foarte mare pas înainte spre combaterea cancerului. Soluțiile propuse , ca și elaborarea unor tratamente radicale în această direcție vor conduce, fără îndoială, la atingerea acestui deziderat.

1

Material publicat de Nicolae Buică în Almanahul Satelor 1988 


În anul 2003, Sorin Preda scria într-un reportaj în Ziarul Formula AS într-un material intitulat „Un român în lupta cu cancerul” că, doctorul a vindecat 3000 de pacienți la care li se poate dovedi cazuistica medicală, bărbați diagnosticați cu cancer pulmonar în ultima fază sau femei cu cancer la sân care mai trăiesc și astăzi și care nu ostenesc să ducă și azi flori la mormântul doctorului, în semn de recunoștință.

Citez un pasaj din articolul amintit pentru a înțelege cum trata și care era filosofia de viață a dr. Udriște, un mare inițiat al spiritului românesc. „Cele mai bune rezultate le-a avut în cancer de sân sau pulmonar, în maladia Hodgkin. Nu se entuziasma și nici nu-și găsea merite deosebite atunci când obținea rezultate. „Eu nu vindec”, repeta el adesea. „Eu doar țin boala sub control. Numai Dumnezeu vindecă cu adevarat.” Deși a luptat toată viața să i se recunoască meritele științifice, în sinea lui nu avea nici urmă de trufie sau (și mai grav) de resentiment. Era ortodox până în ultima lui fibră și, citind scrierile Sfinților Părinți, găsea confirmarea teoriei lui: dacă energiile necreate ale lui Dumnezeu sunt informație pură, cancerul este tulburarea acestei informații, ispitirea ei. Remediul nu putea fi decât curățirea, apropierea de Dumnezeu și de natură. Mai mult chiar, era convins că exista un tratament ortodox de reechilibrare matriceală. Nu întâmplător, la prima consultație îi întreba pe bolnavi: „Când te-ai spovedit ultima dată?”. Pe mulți i-a întors la dreapta credință, cu mult folos medical: cele mai spectaculoase vindecări le-a făcut la cei credincioși. Avea nevoie de conlucrare. Tratamentul său era o combinație de luptă personală, de pricepere medicală și de experiment. Urmărea fiecare detaliu al bolii. Nimic nu era lăsat la voia întâmplării. Așa a descoperit că vitamina C accelera cancerul pulmonar, că mulți bolnavi aveau mari probleme hepatice și hormonale. Visa o clinica de recuperare oncologică, un spațiu medical aflat undeva într-o mănăstire, cât mai aproape de Dumnezeu, de rugăciune. Nimeni nu l-a luat cu adevărat în seamă…”

Personal l-am descoperit pe marele doctor Octavian Udriște în urmă cu doi când am început să îi studiez și să aprofundez cercetările sale însă trebuie să mărturisesc că m-a întristat faptul că nu i-a călcat nimeni pe urme…Nici acum nu pot să înțeleg cum o așa muncă titanică a rămas nevalorificată.  Oameni ca Octavian Udriște se nasc, unul la 100 de ani, să aibă asemenea capacități, revelații și sclipri de geniu care să îi ajute să facă descoperiri epocale cum a făcut acest mare doctor. Eu sunt convins că nu întâmplător s-a născut în România dar din păcate noi nu suntem pe deplini conștienți de valoarea acestuia și de cercetările care le-a lăsat moștenire posterității. Am speranța că până la urmă va apărea și „omul providenţial”  care să-i reia cercetările să le finalizeze și să descopere mergând pe firul studiilor sale, fundamentul științific care stă la baza „fiolei anticancer” de care tot îi pomenea soției sale în puținele sale momente de relaxare. Toate la timpul lor … 

La un moment dat o doamnă a scris un  comentariu referitor la ce a însemnat dr. Octavian Udriște?  pe blogul fiului său,  Rafael Udriște care mi-a atins coarda sensibilă a sufletului motiv pentru care îl voi reproduce în încheiere: „Sunt oameni născuți să facă istorie. Iar semnul lor este acela că înving timpul și spațiul. Cred că medicul Octavian Udriște a fost unul dintre ei. Dumnezeu să îl așeze în ceata Drepților!”


viselenuautermenlimita.ro

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *