Din păcate azi mai pierdut un prieten care s-a stins din viață atât de devreme răpus de o boală nemiloasă. A plecat înainte de a împlinii 40 de ani. Dumnezeu să-ţi aşeze sufletul bun în rândul celor drepţi. În amintirea clipelor frumoase, site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îi aduce un ultim omagiu unui cameraman și fotograf de excepție, un om greu încercat de soartă care și-a dus crucea suferinței demn, până la capăt. Laurențiu s-a stins din viață în 23 octombrie la orele 15.30.  Dumnezeu să te odihnească în pace, om bun! Vei rămâne pentru totdeauna în amintirea prietenilor tăi adevărați. Sincere condoleanțe familiei îndurerate, soției Anca și fiicei Denisa. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărțire!

Pentru cei care vor să îi aducă un ultim omagiu celui care a fost Laurențiu Bobohalma, anunțăm că trupul  neînsuflețit al reghineanului a fost depus la capela Bisericii Ortodoxe ,,Sfântul Ierarh Nicolae” din cartierul Făgăraș, din strada Râului nr.3c.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 26 octombrie, la ora 13.00 la capela ,,Sfântul Ierarh Nicolae ” rămășitele pământești ale răposatului se vor așeza spre veșnica odihnă în cimitirul din Iernuțeni iar slujba va fi oficiată de preotul Chiorean Vasile Cătălin și cantorul Dumitru Tropotei. 

Necrolog LAURENȚIU BOBOHALMA
S-a născut la 25 noiembrie 1976 în Reghin, din părinții Ioan și Elvira. Școala a făcut-o în oraș. În anul 2000 s-a căsătorit cu Anca, iar din dragostea celor doi a venit pe lume în anul 2001 unica lor fiică, Denisa. Înainte de căsătorie a muncit la Fabrica de Bere ”SILVA” Reghin. Din 2009 a fost cameraman al postului de televiziune locală DAReghin TV, apoi și a deschis o cramă de vinuri iar în finalul vieții a colaborat cu firma ,,Evenimente DJ,, unde realiza fotografii artistice, editări foto, videografie și spoturi video.

laurentiu-bobohalma-ok
Un instantaneu la Târgul de Nunți de la Hotel Marion -Pădurea Rotundă FloRIN Vos și Laurențiu Bobis!

Conținutul website-ului www.viselenuautermenlimita.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către ROBERT MATEI sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea materialelor noastre, vă rugăm să contactați administratorul site-ului pe adresa de e-mail: roberto_zizi@yahoo.com.


 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *