Aflați care sunt cele mai profitabile afaceri reghinene nominalizate la a XXV-a ediție a Topului Firmelor din județul Mureș

0

Cea de-a 25-a ediție a Galei „Topul Firmelor din Județul Mureș” organizată de Camera de Comerț și Industrie Mureș a avut loc în data de 25 octombrie începând cu orele 17.00 la Complexul Apollo din Sângeorgiu de Mureș. La eveniment a participat în premieră și președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Dărăban care a sosit Sângeorgiu de Mureș cu un avion privat direct din Paris pentru a fi alături elita mureșeană la ceas aniversar. Președintele CCIR, Mihai Daraban, le-a transmis, joi seara, un mesaj “liderilor maximi ai autorității publice locale”, în cadrul evenimentului “Topul firmelor din județul Mureș”, la care au lipsit, cu excepția subprefectului Nagy Zsigmond și judecătorului Andreea Ciucă președintele Curții de Apel Tîrgu Mureș ambii cu origini în Reghin. 

“Mă surprinde într-un fel faptul că liderii maximi ai autorității publice locale, sub toate formele ei, nu sunt aici și cred că ar trebui să le dăm un mesaj că banii din salariile dânșilor nu sunt tipăriți undeva, separat. Vă spun acest lucru pentru că mediul de afaceri este cel care aduce plusvaloarea în țara asta și încep prin a da un exemplu al unui prieten bun de al meu care de curând a ieșit la pensie. <Sărăcuțul> om și-a făcut un salariu de 30.000 de euro pe lună, câștigat cinstit, fiindcă avea 1500 de salariați. La această sumă calculați și dumneavoastră cât l-au costat taxele aferente astfel încât să îi iasă 30.000 de euro net pe lună și acest om a ieșit la pensie cu 8.800 de lei și atunci ne explicăm bunăstarea din sistemul bugetar. E un exemplu care vorbește de la sine ”, a explicat președintele CCIR.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Românie a explicat totodată rolul Camerei în economia țării a criticat politicienii și a felicitat toate firmele clasate pe podium şi care au fost recompensate cu o diplome de merit și trofee de excelență, explicând că aceste distincții dau strălucire şi greutate cărţilor de vizită oricărei societăți în relaţiile comerciale.

2018
Presedintele CCIR Romania, Mihai Dărăban și gazda evenimentului Remus Aurel Bența director general DAW Bența România SRL

Conform președintelui CCI Mureș ec. Vasile Pop ,,La întocmirea clasamentelor, au participat 17.007 societăți comerciale care au depus bilanțul contabil la Direcția Generală a Finanțelor Publice Mureș, dintre care 2.680 s-au situat pe primele 10 locuri, grupate pe domenii de activitate și pe clasă de mărime. Dintre acestea, 1.042 se regăsesc în catalogul tipărit <Topul firmelor din județul Mureș>, locul I revenind unui număr de 746 firme” a declarat pentru site-ul viselenuautermenlimita.ro, diplomatul economist Vasile Pop care a fost premiat în cadrul evenimentului din partea CCIR de președintele, Mihai Dărăban și secretarul general, Traian Caramanian cu o Diplomă de Excelență și un trofeu pentru cei 16 ani de când conduce Camera de Comerț și Industrie Mureș. 

 

Presedintele CCI Mures a acordat distinctiile elitei de afaceri muresene
Președintele Camerei de Comerț și Industrie Mureș, Vasile Pop este tot un produs al Reghinului care a absolvit Liceul real-umanist Nr. 2 din municipiu promoția 1963 și care după ce a absolvit cursurile Universităţii ,,Babeş Bolyai” din Cluj-Napoca secţia finanţe credit, specializare diplomat-economist în 1969 şi-a efectuat perioada de stagiar la Reghin, în cadrul fabricii IUPS, (actualul IRUM)

Gala de premiere a fost deschisă de prezentatoarea Anca Mihaela Giurgiu (fiica profesoarei de limba şi literatura română, Redeș Alexandrina din Reghin) cu un discurs maiestuos ,,O fericire câștigată ușor nu poate dura mult timp”, spunea scriitorul Gabriel Garcia Marquez, cei prezenți în această seară la Gala Topul Firmelor știu cât de greu se câștigă fericirea performanței, profesionalismul, inteligența, dinamismul și, mai ales, perseverența fiind atuurile prin care ați atins succesul în afaceri. Societăților care au ajuns în acest an, pentru prima dată, la performanța de a intra în Topul Firmelor le urăm un călduros bun venit și le dorim să se bucure cât mai curând de o dublă premiere, obținând un trofeu de excelență. Ne bucurăm că avem ocazia să premiem calitățile deosebite ale membrilor și viitorilor membri ai Camerei de Comerț Mureș, și să vă asigurăm că suntem lângă dumneavoastră, fericiți să vă oferim un sprijin de câte ori este nevoie. De asemenea vă felicităm pentru alegerile pe care faceți în fiecare zi coordonând compania, angajații dumneavoastră și prospectând piața în căutarea unor parteneriate valoroase care să vă asigure prezența la această prestigioasă gală. Se spune că <încăpățânarea ce urmărește un scop virtuos trebuie numită statornicie> dacă adăugăm acestei rețete: perseverența, răbdarea și simțul afacerilor avem toate șansele să descriem următorul tablou de succes al serii”.

După care campionii businessului mureșean din exercițiul  financiar 2017 au fost strigați la microfon și invitați să își ridice trofeele care au fost oferite de către Mihai Dărban președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie Mureș și vicepreședinții Colegiului de conducere al CCI Mureș: Johann Hermann, director general în cadrul companiei Durkopp Adler, Illes Koloman, director general al companiei Multiprofil Impex SRL și Radu Pescar, director general în cadrul societății Pescarent SRL.


Au muncit din greu, vreme de un an, au produs, au investit, au încheiat contracte, au vândut, s-au luptat cu concurenţa, au făcut profit, au plătit salarii, taxe şi impozite. S-au străduit, nu doar să supravieţuiască, ci să fie cele mai bune din piaţă, iar acum, eforturile le-au fost răsplătite prin diplomele, şi premiile cuvenite firmelor de top.

Din cele 1.042 de firme publicate în catalogul TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL MUREȘ 2018 editat de Cromatic Tipo SRL, 87 de societăți au sediul în municpiul Reghin, dintre care 64 s-au clasat pe locul I, 11 firme au ocupat locul II, 11 și-au adjudecat locul III și o intreprindere a ocupat locul IV. Site-ul viselenuautermenlimita.ro vă prezintă în exclusivitate în mediul online stelele economiei reghinene, direct din Topul Firmelor din Județul Mureș cu forma de organizare și obiectul de activitate.


LOCUL I


 

FVC_9703
Directorul general al fabricii HORA, Nicolae Bâzgan a ridicat încă o diplomă de excelență și Medalia Jubiliară „TOPUL FIRMELOR – 25 de ani” în calitate de membru de aur al Camerei de Comerț și Industrie Mureș

SC HORA SA – (Intreprinderi mari – Fabricarea Instrumentelor Muzicale)
GLIGA INSTRUMENTE MUZICALE SA – (Intreprinderi mijlocii – Fabricarea Instrumentelor Muzicale)
GEX GUARD SRL (Intreprinderi mici – Activități de protecție și gardă )
SIBA PACKAGING SRL – (Intreprinderi mici – Fabricarea hârtiei și cartonului ondulat și a ambalajelor de hârtie și carton)
TIPOGRAFIA PRINTOTAL SRL – (Fabricarea altor articole din hârtie și carton)
FUNERAR GRANIT CONSTRUCT SRL – (Microintreprinderi – Tăierea, fasonarea și finisarea pietrei (granit și marmură)
NATUR AGROFAR SRL – (Microintreprinderi- Fabricarea sucurilor de fructe și legume)
BLUM PROD SRL – (Microintreprinderi – Fabricarea altor produse din material plastic)
AGROMEC REGHIN SA – (Intreprinderi mici – Producție de profile obținute la rece – Turnarea fontei)
OSLER COM SRL – (Microintreprinderi – Fabricarea de instrumente optice și echipamente fotografice).
JALLUX BLINDS SRL – (Microintreprinderi – Fabricarea altor produse manofacturiere n.c.a.)
PADEMAR IMPEX SRL (Intreprinderi mici – Creșterea bovinelor de lapte)
AUTODOMUS – HUPRICH MARIA (Microintreprinderi – Activități în ferme mixte (cultura vegetală cu creșterea animalelor)
SEKA LTD COMPANY SRL – (Intreprinderi mici – Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale)
KASTAMONU ROMÂNIA SA – (Intreprinderi mari – Tăierea și rindeluirea lemnului)

Pe lângă faptul că societatea din Reghin a rămas primul și singurul producător din Europa de fețe de uși și uși din HDF (High Density Fiberboard – plăci fibrate din lemn la densitate mare) s-a calificat și în TOPUL EXPORTATORILOR după SC Azomureș SA și Hirschmann Automotive GMBH. 

 


 

FVC_9627
Conform Ziarului Financiar, compania Kastamonu România, cu sediul în Reghin controlată de firma Kastamonu Entegre, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul prelucrării lemnului din Turcia, a bugetat pentru anul 2018 o cifră de afaceri de 190 mil. euro, mai mult cu 17% faţă de anul trecut, când afacerile companiei au trecut de 162 mil. euro.

PROTECT CLAUDINA SRL (Intreprinderi mici – Fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru)
CURTEA DE FIER SRL – (Microintreprinderi- Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide)
FOTO ZEISS – (Intreprinderi mici – Activități fotografice)
MAVIPROD SRL – (Intreprinderi mijlocii – Comerț cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule)
MARTEL COM SRL – (Intreprinderi mici – Comerț cu amănuntul al echipamentelor pentru telecomunicații în magazine specializate)
GHIOCELUL COM SRL – (Intreprinderi mici – Comerț cu amănuntul al pâinii, produselor de patiserie și zaharoase în magazine specializate)
SC DACIA SA – (Intreprinderi mici – Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, predomină alimentele, băuturi și tutun)


TRADIȚII DIN NATURĂ SRL – (Microintreprinderi – Prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor n.c.a.)
COM IMPEX DALIN SRL () Fabricarea articolelor de voiaj și marochinărie și a articolelor de harnașament
GRANPAN DOR SRL – (Intreprinderi mici – Fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie)

LAROM IMPEX SRL – (Microintreprinderi- Fabricarea prin tricotare sau croșetare a ciorapilor și articolelor de galanterie)
DIANA MOBILĂ SRL (Microintreprinderi – Fabricarea de furnire și a panourilor din lemn)
SHOES TOP SRL (Intreprinderi mici – Fabricarea încălâămintei)
ECO EURO DOORS SRL (Intreprinderi mijlocii – Fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie pentru construcții)
PROFIL IMPORT EXPORT SRL (Fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie pentru construcții)

PROTELCON SRL – (Fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții)


AUTOHAUS SILVER SRL (Microintreprinderi- Fabricarea de produse abrazive)

IRUM SA ( Intreprinderi mari – Fabricarea mașinilor și utilajelor pentru agricultură și exploatări forestiere)
STARFOR SRL (Microintreprinderi – Producția de caroserii pentru autovehicule, fabricare de remorci și semiremorci)
JEWEL IMPEX SRL (Microintreprinderi – Fabricarea bijuteriilor și articolelor similare din metale și pietre prețioase)
GYL SRL (Intreprinderi mici – Fabricarea instrumentelor muzicale)
DURLY PRODIMPEX SRL (Microintreprinderi – Fabricarea instrumentelor muzicale)
REVISMED (Microintreprinderi – Fabricarea de dispozitive, aparate și instrumente medicale și stomatologice)
DONAUTAL SRL Intreprinderi mici – Fabricarea de dispozitive, aparate și instrumente medicale și stomatologice)

OLTEANPRODLEMN SRL – (Intreprinderi mijlocii – Fabricarea de mobilă n.c.a.)

SUCMEROM (Intreprinderi mici – Cultivarea fructelor semințoase și sâmburoase)

TRANS VEGA SRL (Microintreprinderi – Cultivarea condimentelor plantelor aromatice, medicinale și a plantelor de uz farmaceutic)
NLC SIGMA CONSTRUCT SRL (Microintreprinderi- Lucrări de ipsoserie)
SOCO MOSAIC SRL (Microintreprinderi – Alte lucrări de finisare în construcții)
GLIGA COMIMPEX SRL (Intreprinderi mici – Activități de difuzare a programelor de televiziune)
SPF MEDIA SRL (Intreprinderi mici – Activități ale agențiilor de publicitate)
TELETEC SRL – (Intreprinderi mici – Comerț cu amănuntul al echipamentelor audio/video în magazine specializate)
ACTIVE SPORT EVENTS SRL (Microintreprinderi – Alte activități sportive)
STERA INDUSTRY SRL (Intreprinderi mijlocii – Intermedieri în comerțul cu mașini, echipamente industriale, nave și avioane)
FORUM INDUSTRY SRL (Intreprinderi mici – Intermedieri în comerțul cu mașini, echipamente industriale, nave și avioane)
BUENOBIA HAIR SRL (Intreprinderi mici – Intermedieri în comerțul cu textile, confecții din blană, încălțăminte și articole din piele)
EXCELOO MILK SRL (Intreprinderi mijlocii – Comerț cu ridicata al produselor lactate ouălor, uleiurilor și grăsimilor comestibile)
BUCIN MOB SRL – (Intreprinderi mijlocii – Fabricarea de mobilă n.c.a.)

 

 


 

Femei manager de succes
Trei femei manager de succes din Reghin omniprezente la Topul Firmelor din județul Mureș care stau în spatele a trei branduri locale care nu mai au nevoie azi de nicio prezentare: Mobila Dalin, Autodomus SA Reghin și Bucin Mob  SRL 

CLAUBIS PROD COM IMPEX SRL (Intreprinderi mici – Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, predomină alimente, băuturi și tutun)

CONSICOM SRL (Intreprinderi mijlocii – Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, predomină alimente, băuturi și tutun)
EVORA CENTER SRL (Intreprinderi mijlocii – Comerț cu amănuntul al articolelor și aparatelor electrocasnice, în magazine specializate)
2B GROUP SRL (Intreprinderi mijlocii – Comerț cu amănuntul al mobilei, articole de iluminat și al articolelor de uz casnic n.c.a)
DETERLIFE SRL (Microintreprinderi – Comerț cu amănuntul al produselor cosmetice și de parfumuri în magazine specializate)
FITOPREST SRL (Intreprinderi mici – Comerț cu amănuntul al altor bunuri noi în magazine specializate)
CRISMAR PREST SRL (Microintreprinderi – Baruri și alte activități de servire a băuturilor)
DEPALMUR (Intreprinderi mici – Fabricarea ambalajelor din lemn)
LUMINA PRODCOM SRL (Intreprinderi mici – Comerț cu ridicata al produselor lactate, ouălor, uleiurilor și grăsimilor comestibile)
RAPSODIA COM SRL (Microintreprinderi- Fabricarea produselor de uz gospodăresc și sanitar din hârtie sau carton) – Fabrică de hârtie igienică, role menajere și șervețele.

 


LOCUL II


PROFLEX SUD SRL (Intreprinderi mici – Intermedieri în comerțul cu mașini, echipamente industriale, nave și avioane)
INAD GROUP DOORS SRL (Intreprinderi mici – Fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie, pentru construcții)
NEON & SIGN (Intreprinderi mijlocii – Fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurii metalice)
LARIX MOBILĂ SRL (Intreprinderi mari – Fabricarea de mobilă n.c.a.)
MOBILA DALIN SRL (Intreprinderi mari – Fabricarea de mobilă n.c.a.)
PROBICONS SRL ( Intreprinderi mijlocii – Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale)
COMVIG IMPEX SRL (Intreprinderi mici – Comerț cu ridicata nespecializate de produse alimentare, băuturi și tutun)
MADA COM IMPEX SRL (Intreprinderi mici – Restaurante)
CAFE CRINUL RESTAURANT SRL (Intreprinderi mici – Baruri și alte activități de servire a băuturilor )
PROFIL IMPORT EXPORT SRL (Intreprinderi mijlocii – Fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie, pentru construcții)
FTS MEUBLE SRL (Intreprinderi mici – Fabricarea de mobilă n.c.a.)


LOCUL III


HUMI (Intreprinderi mici– Fabricarea altor articole din metal n.c.a)
AMBISCO SRL – MARCEL LAURENȚIU CĂPUȘAN (Intreprinderi mici – Creșterea bovinelor de lapte)
PROFLEX SRL (Intreprinderi mici – Intermedieri în comerțul cu mașini, echipamente industriale, nave și avioane)
NIMAR SRL (Microintreprinderi – Fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru)
SC WOOD HOUSE SRL ( Intreprinderi mici – Fabricarea altor produse din lemn, plută, paie și alte materiale vegetale împletite)
PRODFERRUM SRL (Microintreprinderi – Fabricarea altor articole din metal n.c.a )
RAGCL SA REGHIN (Intreprinderi mijlocii – Colectarea deșeuriilor nepericuloase )
DRALINA SRL (Intreprinderi mici – Intermedieri în comerțul cu produse diverse)
VANIA PRODCOM SRL (Intreprinderi mici – Comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun)
NIRA PRODREG SRL (Intreprinderi mici – Alte servicii de alimentație n.c.a)
SMART SOFT SERV SRL (Intreprinderi mijlocii -Activități de realizare a softului la comandă – software orientat client)


Locul IV


MOM GUARD RO SRL (Intreprinderi mijlocii – Activități de protecție și gardă )


Pentru firmele premiate, prezența în catalogul ”Topul Firmelor din Județul Mureș” reprezintă o carte de vizită, o garanție de bonitate și seriozitate în relațiile cu investitorii și cu partenerii comerciali, întrucât acest catalog se bucură de o largă distribuție în mediile de afaceri din țară și din străinătate.

Site-ul viselenuautermenlimita.ro își deschide ușile pentru orice colaborare cu agenții economici, care crează un mediu de afaceri de excelență și care prin munca lor ridică comunitatea pe o treaptă superioară ca nivel de trai. Felicitări tuturor firmelor reghinene nominalizate în Top care, prin efort susținut, seriozitate, ambiție și perseverență reușesc să situeze constant economia mureșeană peste media de dezvoltare pe țară.


About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *