Al treilea caz confirmat de infectare cu coronavirus la Primăria Reghin !

0

După confirmarea infectării cu noul coronavirus a viceprimarului municipiului Reghin, Márk Endre Dezső, în urmă cu 5 zile și al unui polițist local, iaeri seară a fost confirmată ca pozitivă încă o angajată a Primăriei Reghin. Primarul Maria Precup a anunțat pe pagina personală de facebook că angajata depistată pozitiv a avut contact direct “cu mai mulți colegi”, fapt care face ca testele angajaților Primăriei să fie refăcute după o perioadă de o săptămână, pentru a exista certitudinea că niciun alt angajat nu a fost infectat. Pentru o corectă informare redăm integral mesajul transmis de edilul Reghinului în mediul online. 

„În această seară au ajuns toate rezultatele colegilor mei. Din păcate mai avem un caz confirmat în cadrul primăriei. Și cum colega noastră a avut contact la sfârșitul acesta de săptămână cu mai mulți colegi, va trebui ca la o perioadă de 6-7 zile distanță să refacem testarea pentru a fi siguri că nimeni nu a fost infectat.
În consecință, pentru a reduce pe cât posibil pericolul de contaminare, programul cu publicul al Primăriei Municipiului Reghin va rămâne același și săptămâna viitoare.
La acest moment colega găsită pozitiv este internată în spital cu o stare de sănătate generală bună. La fel si dl viceprimar și celălalt coleg al nostru internat. Starea lor merge spre bine. Avem în carantină 7 colegi (inclusiv eu) ca măsură de prevenție dată de DSP pentru că am fost toți pe lista de prim contacți ai lui Mark Endre. Toți avem rezultatul negativ, dar respectăm legislația și stăm în carantină până spre sfârșitul săptămânii viitoare. Vom reveni cu informații pe măsură ce le vom avea.
Vă mulțumim tuturor celor care ați avut un gând bun pentru noi, să vi se-ntoarcă înmiit. Să fim sănătoși!”

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *