Anton Iosif Gabor medaliat cu bronz la Campionatul Naţional de box cadeţi de la Satu Mare

0

Anton G I Reghin

 

La Campionatul Național de box pentru cadeți 2018, care se desfășoară în perioada 22-27 octombrie la Satu Mare, Reghinul a fost reprezentat la categoria 36 de kg de Anton Iosif  Gabor, legitimat la Asociația Clubul Sportiv Bad-Boy Reghin și Clubul Sportiv RingBox Târgu-Mureș, care a obținut, astăzi, medalia de bronz și locul III, fiind învins în semifinale de Pavel Ionuț de la C.S.S. Calărasi.

Anton Iosif Gabor a ajuns să practice boxul în urmă cu șase luni, are 13 ani, este elev în clasa a VII-a la Şcoala Gimnazială ”Florea Bogdan” și este nepotul celebrului inventator Csiki Iosif din Reghin. Cadetul se află la a doua victorie din palmares după ce a obținut Locul I și o medalie de aur la categoria 36 de kg ,,Cupa Reghinului”  Bad-Boy  pe 21 septembrie anul curent. ,,Sportivul nostru a boxat cu multă ambiţie şi determinare însă a pierdut la puncte datorită lipsei de experiență în ring, cu două meciuri oficiale în comparație cu adversarul său care are 30 de partide în palmares. Oricum este o mândrie pentru noi această medalie și acest tânăr care bate la porțile afirmării. Prin astfel de participări încercăm să le oferim tinerilor pugilişti de la Clubul Bad-Boy Reghin cât mai multe meciuri, pentru a prinde experienţă, iar anul următor, la campionatele naţionale să poată confirma” a declarat pentru viselenuautermenlimita.ro, Mircea Ovidiu Mihai, președintele Clubului Bad-Boy Reghin.

Satu Mare găzduieşte pentru prima dată un campionat naţional de box. La start s-au prezentat 194 de sportivi de la 64 de cluburi din toată ţara care boxează timp de cinci zile la sala veche LPS “Gheorghe Gyurkan”. Campionatul Național este organizat de Federația Română de Box, Primăria și Consiliul Local Satu-Mare, Asociația Județeană de Box Satu-Mare și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu-Mare. (R.M.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *