AV. STELIAN DORU CĂTANĂ O PORTAVOCE A GENERAŢIEI SALE ŞI UN CANDIDAT ASUMAT CU PRINCIPII MORALE MOTIVAT DE UN SPIRIT CIVIC : „VREAU CA REGHINUL SĂ FIE AL TUTUROR REGHINENILOR!”

0
În cursul zilei de luni, 29 aprilie, avocatul Stelian Doru Cătană și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Reghin din partea Partidului Național Liberal.
Candidadtul la funcţia de primar a sosit la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie Municipală Nr. 2 Reghin din sediul Primăriei Reghin la ora 11.00, însoţit de către echipa PNL Reghin iar după depunerea candidadturii Stelian Doru Cătană a declarat pentru site-ul „visurilenuautermenlimita.com care este motivaţia pentru care candidează la funcţia de edil al Reghinului:
„Candidez în primul rând pentru că sunt născut aici și pentru că vreau ca Reghinul să fie al tuturor reghinenilor, nu doar al unora care, de prea mult timp, decid ce se face și ce nu se face în orașul nostru. Pentru că vreau ca Municipiul Reghin să redevină perla județului Mureș. Să terminăm odată cu jocurile și cu aranjamentele de culise și cu șmecheriile care țin orașul nostru în plasa unor interese care nu au nici o legătură cu ceea ce-și doresc 99% dintre reghineni”, a spus av. Stelian Doru Cătană.
Mulți mă întreabă: Ce fel de primar voi fi? Motiv pentru care ţin să le răspund pertinent în nici un caz, un primar al unor găști. Voi fi un primar al tuturor reghinenilor. Voi face în așa fel încât, spre surprinderea celor care cred că Reghinul e feuda lor, orașul nostru își va reporni motoarele dezvoltării. Soluții există, totul e să vrei și să nu risipești banul public”, a mai adăugat av. Stelian Doru Cătană
Lista PNL pentru Consiliul Local Reghin îi are în componenţă pe Stelian Doru Cătană, Claudiu Bîndilă, Marius Sabău, Paula Chelariu, Raul Sabău, Anabela Holircă, Eva Pădurean, Florin Moldovan, Marinela Botezan, Raluca Maria Friciu, Maria Teodora Moraru, Cristian Buțiu, Ordog Attila Lorand, Aurelian Pădurean, Dragoș Andrei Rusu, Covaci Candid, Sorin Sabău, Claudia Pașcu, Florina Blaga, Ovidiu Pop, Ana Maria Biriș, Nicolae Murar, Răzvan Toncean și Camelia Oltean.

 


Stelian Doru Cătană este tatăl a doi copii, avocat de profesie de aproape 16 ani în cadrul Baroului Mureş, consilier local din partea Partidului Naţional Liberal, în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020 şi preşedinte al Despărţământului Reghin al ASTREI din 26 octombrie 2022.
Stelian Doru Cătană este un om în slujba dreptăţii, animat de două impulsuri puternice aflate într-o colaborare armonioasă: dragostea de muncă şi dragostea pentru aproapele său. Vorbim de un om care şi-a descoperit şi şi-a dezvoltat, la timpul potrivit, latura conceptuală a naturii sale umane, care ştie să îşi folosească toată energia în relaţiile interpersonale, şi care întruchipează loialitatea sub toate aspectele ei: față de părinți, casă, familie, copii, societate şi în profesia de avocat şi în demnitatea de consilier local.
Stelian Doru Cătană este totodată un bun creştin motivat de spiritul civic de a respecta legile şi a face tot ceea ce stă în puterea ta ca persoană pentru a contribui la buna funcţionare a societăţii. Este unul dintre puţinii aleşi locali care şi-au clădit un statut social şi o carieră pe valorile morale creştine pe care le-a aplicat în toate aspectele vieții sale și care se străduieşşte să îi motiveze și pe cei din jur să facă la fel. Aceste calităţi i-au adus şi statutul de membru mirean în Adunarea eparhială a Arhiepiscopiei Alba Iulia unde a fost ales în anul 2022 pe un mandat de patru ani.
Foarte mulţi alegători din Reghin consideră că Stelian Doru Cătană este singurul candidat cu şanse reale să îl învingă pe actualul primar, Márk Endre candidat din partea UDMR. la alegerile locale din 9 iunie 2024.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *