BABY BOOM, CEL MAI NOU COMPLEX DE JOACĂ PENTRU COPII DIN TÂRGU-MUREŞ, A DAT STARTUL PENTRU PETRECERI PRIVATE CU KNOWLA BOX !

0

Scriitorul Eugene Ionesco spunea despre copilărie că este „o lume de miracole și de uimire a creației scăldate în lumină, ieșind din întuneric, nespus de nouă și proaspătă și uluitoare”. De curând am descoperit o astfel de lume în complexul de joacă pentru copii Baby-Boom” deschis recent în Municipiul Târgu-Mureş (cunoscut și sub denumirea de “Orașul Florilor”) care şi-a ales cel mai potrivit citat din această lume pentru a releva ideea fundamentală care a dus la alegerea obiectului de activitate a aceastei firme : Fiecare copil este un tip de floare diferit, dar împreună, fac din lumea aceasta o grădină frumoasă”. 

Baby-Boom – Te cheamă la distracţie” e un concept nou în sfera de divertisment pentru locurile de joacă pentru copii şi administratorul complexului este de admirat fiindcă organizează petreceri private pentru copii în cadrul cărora îmbină jocurile copilăriei cu activităţi educative. „Baby-Boom” s-a născut din dorinţa de a oferi copiilor din Târgu-Mureş şi nu numai, un loc frumos şi curat în care să se joace, să socializeze cu alţi copii şi să înveţe multe lucruri noi şi folositoare în dezvoltarea lor personală. 

Baby-Boom este o firmă de profil cu o experienţă de aproape 10 ani care a activat până în prezent în Municipiul Sighişoara şi care de curând s-a mutat la Târgu-Mureş, pe strada Depozitelor nr. 45-47(Fostul Magazin Ambient). Complexul are şi un „REGULAMENT DE JOACĂ” care specifică normele stabilite de administratorul firmei pentru a asigura ordinea și buna desfăşurare a spaţiului de joacă din care spicuim câteva reguli : 

Copii nu au voie să intre în spaţiul de joacă încălţaţi. Încălţămintea va fi preluată de personalul Baby-Boom şi păstrată într-un loc special amenajat.  

Este interzisă căţărarea pe plasă ! Este pentru siguranţa copilului dumneavoastră. 

Este interzisă utilizarea echipamentului din locul de joacă fără supravegherea personalului. 

Pentru protejarea tuturor participanţilor, cei care suferă de vreo afecţiune medicală, incluzând răceli, viroze, boli contagioase, etc li se interzice accesul la locul de joacă.

Copiilor cu probleme psihice mentale, de vedere sau motricitate trebuie însoţiţi de un adult care îşi asumă responsabilitatea pentru aceştia. 

 

 

Baby-Boom organizează petreceri private pentru copii cu vârste cuprinse între 1 şi 13 ani. Locul de joacă se întinde pe o suprafaţă de 250 mp şi este prevăzut cu două băi, bucătărie şi spaţiul de joacă pentru copii care este dotat cu un tobogan, saltea gonflabilă, piscină cu bile, căsuţă, măsuţe, scaunele şi o sumedenie de jucării.

Baby-Boom pune totodată la dispoziţia celor pasionaţi de tehnologie : Knowla Box, un dispozitiv multimedia interactiv proiectat să inspire copii. Jocul, unic în judeţul Mureş, Knowla Box care poate fi proiectat atât pe perete cât şi pe podea.

Knowla Box este presetat cu pachetul Planeta Fruu, pachet universal de pornire, ce conține 120 de activități. Include meniu în limba română. +100 de aplicaţii +500 de activitaţi +200 activități dedicate copiilor cu nevoi speciale.


Părinții au și ei la dispoziție o zonă de Lounge, unde pot servi cafea, diverse băuturi şi diverse aperitive şi meniuri atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Complexul de joacă pentru copii
este prevăzut cu parcare la stradă şi terasă.

De la 1 iunie cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, administratorii Complexului Baby-Boom şi-au propus să deschidă zilnic spaţiul de joacă din Târgu-Mureş fiindcă deja au foarte multe solicitări.

Pentru mai multe detalii şi rezervări cei interesaţi pot apela numărul : 0758 647 788 zilnic între orele: 9.00-16.00.


 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *