,,Boos Phantom” și ,,Kronos” Mastiffi Tibetani fără adversari a lui Tudor Sălăgean câștigă titlu după titlu!

0

Câinii sunt cu adevarat cei mai buni prieteni ai omului și Tudor Sălăgean este unul dintre puținii mureșenii care îşi tratează patrupezi pe care îi are ca pe nişte adevăraţi sportivi de performanță. În 2016, omul de afaceri a înființat canisa ”Lion Dog Guard” în care până în prezent s-au născut 18 Mastiffi Tibetani toți cu performanțe uluitoare și de atunci doboară record după record cu câinii săi de lux în competițiile de profil.


30118619_1604168293012320_1691506899_n

 

 

Una dintre mărcile veritabile ale canisei este ,,Boos Phantom”, un Mastiff Tibetan roșcat în vârstă de un an și o lună de 80 de kg care a ajuns la un palmares impresionant. Are bifate în carnetul de performanțe 27 de concursuri și expoziții (dintre care 18 internaționale) și 46 de titluri plus este deținătorul trofeului : Cel mai frumos Puppy-Junior la un campionat mondial canin și deținătorul singurului titlu mondial câștigat de un Mastiff Tibetan din Europa la ,,World Dog Show Leipzig”. Anul acesta patrupedul lui Tudor Sălăgean a fost revelația Turneului Campionilor din Timișoara la clasa mastiff, desfășurat în perioada 27-28 ianuarie. Apoi la Bistritzer Burg ,,DOG SHOW” desfășurat în perioada 24-25 martie 2018, Boss Phantom a câștigat patru titluri: la Clasa Junior – Excelent 1, Best Junior, Best Dog și Best of Bread plus locul II la Best în Show peste toate clasele canine.


 

 

 

Un alt câine de lux al canisei lui Tudor Sălăgean este KRONOS, un Mastiff negru de proveniență din Tibet care l-a costat pe omul de afaceri 6500 de euro. Mastiff-ul azi în vârstă de 2 ani are o greutate de 80 de kg și un palamres impresionant care însumează peste 30 de titluri dintre care amintim: campion național, campion pe trei țări, campion Cum Laudae, campion la clasa deschis: Excelent I și ,,Very Promosing 1” în 2016 la Campionatul European ,,Euro Dog Show” organizat la Bruxelles. Datorită rezultatelor obținute de Mastiff Tibetanii lui Tudor Sălăgean au fost în 14 noiembrie 2017 protagoniștii unui documentar realizat de postul de televiziune ,,Animal Planet Channel” care a fost difuzată deja pe întreg mapamondul.


About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *