Boss Phantom a ajuns pe coperta revistei ,,Miny Dogs kinološki magazin”  

0

 

Pe 13 noiembrie 2017, siteul ,,viselenuautermenlimita.ro” publica articolul ,,BOSS PHANTOM”, PRIMUL MASTIFF TIBETAN DIN ROMÂNIA, CAMPION MONDIAL”, imediat după ce câinele de lux al omului de afaceri Tudor Sălăgean din Sângeorgiul de Mureș uimea lumea  întreagă, câștigând locul I la ,,World Dog Show Leipzig” din Germania, la clasa ,,Puppy Best of Breed”. Știrea a făcut repede înconjurul lumii, titlul obținut l-a adus în lumina reflectoarelor și l-au transformat peste noapte într-o vedetă canină fără precedent în România. 


TUDOR SALAGEAN AND BOSS

Între timp ,,Boss Phantom” a câștigat titlu după titlu, și a doborât record după record. A apărut la cele mai importante posturi de televiziune din România și din străinătate, a fost protagonistul unui videoclip muzical, ale cărui versuri i-au fost dedicate în exclusivitate, totodată povestea ascensiuni sale a fost scrisă într-o carte, iar stăpânul său din respect pentru faptul că nu a fost niciodată învins într-o competiție i-a ridicat o statuie în mărime naturală cioplită din arbore de Sequoia. 

 

Zilele trecute, ,,Boss Phantom” a apărut pe coperta celebrei reviste chinologice internaționale ,,Miny Dogs kinološki magazin”. Jurnaliștii din Croația i-au dedicat un reportaj scris în limba engleză pe două pagini în nr. 2 al publicației din luna februarie, Mastiff-Tibetanului din Sângeorgiul de Mureș, dublu campion mondial, publicându-i pe scurt povestea  în date și statistici intercalate cu  o serie de fotografii din activitatea sa competițională.

La un asemenea palmares strălucitor nu ai cum să rămâi indiferent să nu te apleci și să nu-i recunoști valoarea și greutatea:  103 expoziții fără nici o înfrângere și peste 300 de titluri, câștigate de Boss Phantom, după ultimele două competiții din Timișoara și de la Arezzo din regiunea Toscana, Italia la care a participat recent.  


A BOSS P Sigla VNATL

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *