„Boss Phantom”, Mastifful-Tibetan care are statuie şi maşină personală, a câştigat la un concurs canin internaţional, în Republica Macedonia, 12 titluri de campion !

0

Tudor Sălăgean a participat în acest sfârşit de săptămână, cu o delegaţie din partea Canisei „LION DOG GURAD”, la concursul canin “Internaţional Dog Show Macedonia – Skopje Challenge”. Competiţia desfăşurată în perioada 27-28 februarie, în Sala Polivalentă din capitala Macedoniei, a strâns la start circa 680 de câini din 20 de ţări.

Delegaţia a fost compusă din patru persoane, în frunte cu Tudor Sălăgean proprietarul celebrei canise, şi 4 exemplare de Mastiffi Tibetani, care au fost transportaţi în Macedonia cu 2 maşini speciale, pe o distanţă de circa 1.000 de km şi au fosta cazaţi într-un hotel din Skopje. Patrupedele din judeţul Mureş care au reprezentat România în compeţiţia “Internaţional Dog Show Macedonia – Skopje Challenge” au fost: Boss Phantom, Ahile, Diamond şi Hanna. Patrupedele de lux din canisa „Lion Dog Guard” au obţinut în cele două zile de competiţii, la “Internaţional Dog Show Macedonia – Skopje Challenge” un total de 25 de titluri, dintre care 12 au fost adjudecate de „Boss Phantom”.

Mai precis, în zilele de 27 şi 28 februarie „Boss-Phantom”, febleţea canisei “Lion Dog Guard”, din Sângeorgiu de Mureș a obţinut următoarele rezultate la clasa campioni: 1 X CAC = Ececelnt 1, BM. „Best of Breed” (cel mai bun exemplar al rasei sale), 2X CACIB = Excelent 1, BM. „Best of Breed” (cel mai bun exemplar al rasei sale), CACIB 1 = „Best of Group” Loc 1 şi al patrulea titlu de Campion Balcanic.

Ahille,  din canisa „Lion Dog Guard” a concurat la Clasa Junior, unde a obţinut următoarele titluri: CAC=Ex.1, „Best Junior”, 2x CACIB = EX.1 „Best Junior”, Champion Junior Macedonia, Grand Champion junior Macedonia şi Champion junior Balcanic.

Diamond, din canisa „Lion Dog Guard” a concurat la Clasa „Open” şi a obţinut următoarele rezultate:

CAC= Excelent 1, 2x CACIB =Excelent 1, RCACIB, Campion de Macedonia, Grand -Campion de Macedonia şi Campion Balcanic.

Hanna,  din canisa „Lion Dog Guard” a concurat la Clasa Juniori unde a obţinut titlurile: CAC = Excelent 2 şi 2 X CACIB = Excelent 2.


Mastiff Tibetanii care au reprezentat Canisa „Lion Dog Guard” din România la concursul canin “Internaţional Dog Show Macedonia – Skopje Challenge”

 


Boss Phantom este Mastiff-Tibetanul care are statuie, maşină personală, o carte scrisă despre viaţa sa, şi, nu în ultimul rând o piesă muzicală şi un videoclip care, a înregistrat peste 17. 500.000 de vizionări pe canalul de You-Tube. Patrupedul de lux, care în curând va împlini 4 ani, cântăreşte 90 de kg, are oastura standard, şi un palmares nemaiîntâlnit în lumea canină. În 112 competiţii naţionale şi internaţionale, la care a participat, a obţinut peste 350 de titluri de locul I, şi nu a înregistrat nici o înfrângere.

Câinele de lux din Sângeorgiul de Mureş, este în acest moment de patru ori campion balcanic, şi-a adjudecat de 5 ori titlul de „Supreme Best in Show” în cinci ţări diferite şi, nu în ultimul rând, a obţinut 80 de B.O.B.-uri ,,Best of Breed”, adică titlul de cel mai bun exemplar al rasei sale.

„În primul rând vreau să menţionez că a fost un concurs extrem de bine organizat, în conformitate cu prevederile Regulamentului Expoziţiilor Forului Chinologic Internaţional, cu arbitrii de mare clasă, a căror decizii au fost respectate de toţi competitorii. În al doilea rând, „Boss Phantom” a fost în cea mai bună formă a sa competiţională. Dacă la ediţia din 2019 a concursului “Internaţional Dog Show Macedonia – Skopje Challenge”, câinele meu obţinea 11 titluri, la doi ani distanţă „Boss Phantom” a revenit şi mai pregătit în Macedonia unde, de data aceasta a obţinut în două zile de competiţii, 12 titluri şi atenţie maximă, şedinţe foto, apariţii la televiziunile din Macedonia şi recunoaşterea europeană la superlativ, a calităţilor sale”, a precizat Tudor Sălăgean pentru „visurilenuautermenlimita.com”.

 

 

 

Proprietarul celui mai titrat Mastiff Tibetan din lume, a mai precizat faptul că, după ce a participat în 18 ţări din Europa la competiţii canine, vrea ca anul acesta să îşi îndeplinească visul de a participa cu „Boss Phantom” la o competiţie internaţională, peste ocean undeva în Statele Unite ale Americii. Un alt vis aproape împlinit, al lui Tudor Sălăgean, este legat de achiziţia unei căţeluşe din Rusia, dintr-o familie de Mastiffi Tibetani campioni, tatăl campion mondial în 2017, iar mama campioană europeană în acelaşi an, şi care urmează să ajungă la Târgu-Mureş la sfârşitul lunii martie, în Canisa „Lion Dog Guard”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *