CAMPANIA „ÎNCALȚĂ UN COPIL” BY MIRELA RETEGAN A AJUNS ŞI PE VALEA GURGHIULUI LA JABENIŢA !

0

Preotul Hardian Horaţiu Mălinaş de la Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din Jabeniţa, Comuna Solovăstru, a fost anul acesta trimisul „Moşului Nicolae” care în complicitate cu câţiva colaboratori ai scriitoarei Mirela Retegan și „Gașca Zurli”, în proiectul „Încalță un copil de toamnă” au adus zâmbet și căldură în sufletele copiilor înscriși la școala din localitate, de la grădiniță până în clasa a VI-a. 

Cu inimile și brațele pline, Claudia Rogozan, Andra Badiu, Mihaela și Adi au adus din partea Asociaţiei Mamprenoare Cluj-Napoca, daruri pentru cei mai cuminţi copii din Jabeniţa. Preotul Hardian Horaţiu Mălinaş a făcut publice o serie de fotografii pe pagina sa de Facebook din cadrul campaniei desfăşurată în parohie în zilele de 6 şi 7 decembrie şi a scris un mesaj de mulţumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu presărat cu cele mai sincere cuvinte de recunoştinţă adresate celor care au susţinut acest demers lăudabil. 

„Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Și azi am primit în dar zâmbete și îmbrățișări!

Dacă ieri aproape 70 de copii au primit ghete și mici atenții, azi tolba a fost plină cu geci pentru 118 copii. Și caramele învelite în ciocolată Chokotoff ?.

Noi suntem cu inima plină și mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit.

Oameni dragi și prieteni care și-au dat mâna ca să ne ajute să ducem la sfârșit campania aceasta deși eram temători. Sunt mulți și ne sunt în gând și rugăciune! Suntem bogați să avem așa oameni alături și îi mulțumim lui Dumnezeu că ni i-a scos în cale. Astfel noi am devenit intermediari, iar ei făuritori de frumos!

Sunteți minunați, dragilor!

Dumnezeu să vă răsplătească!

Sf Ierarh Nicolae și Sf Muceniță Filofteia să vă ocrotească!” a scris preotul pe Facebook. 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *