CASTEL VINUM SRL,”DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ” ŞI DOUĂ TROFEE DE CALITATE PENTRU 10 ANI ÎN CARE S-A SITUAT PE LOCUL I ÎN TOPUL FIRMELOR MUREŞENE

0
Mircea Matei managerul general de la „Castel Vinum SRL”, a fost unul dintre răsfăţaţii Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş la cea de-a XXIX-a ediţie a Topului Firmelor din Judeţul Mureş organizată pe 27 octombrie la Târgu-Mureş unde crama din Târnave a obţinut o „DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ” şi două trofee de calitate pentru „10 ani în care s-a situat pe Locul I în Top”.
Mircea Matei este din anul 2019 directorul general al companiei Castel Vinum – Villa Vinèa, o celebră cramă din județul Mureș situată în localitatea Mica, la 15 km de Târnăveni.
Crama Villa Vinèa cultivă 70 de hectare de vie, plantată cu 12 soiuri locale și internaționale, printre care Fetească Regală, Fetească Albă, Gewürztraminer sau Kerner. Terroirul impresionant, metodele de producție și pasiunea, fac ca vinurile de pe Târnăve de la Villa Vinèa să fie extrem de apreciate pentru calitatea, savoarea și mineralitatea lor.
Managerul Mircea Matei are o experiență de 20 de ani de afaceri, în corporație, în proiecte antreprenoriale proprii și de consultant în mai multe categorii din zona bunurilor de larg consum (FMCG).
Un astfel de specialist a adus plus valoare cramei şi mediului de afaceri mureşean în domeniul intreprinderilor mici din domeniul agriculturii şi cultivării strugurilor !
Felicitări! Fie ca afacerea pe care o conduceţi să prospere de la an la an și să aducă în continuare rezultate impecabile!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *