CINE SUNT CEI MAI CĂUTAȚI REGHINENI DE POLIȚIA ROMÂNĂ?

0

În baza de date a Poliției Române la secțiunea: Persoane Căutate, în cele circa 1260 de persoane afișate pe site-ul instituției figurează și câțiva reghineni, un criminal, doi violatori, doi hoți și două persoane dispărute. Site-ul viselenuautermenlimita.ro vă prezintă cine sunt reghinenii pe lista neagră a oamenilor legii care s-au sustras de la pedeapsa cu închisoarea pentru săvârsirea unor infractiuni și  care cel mai probabil au fugit din țară și cine sunt persoanele care sunt căutate pentru că au dispărut de la domiciliu.


 

Omor

ID_20866

HÂRȘAN ANDREI – născut la 10 martie 1983 în Reghin, județul Mureș, domiciliat în Reghin este căutat de Poliție că se sustrage executătii unei pedepse de 5 ani de închisoare pentru omor.

 


 

 

Viol

ID_20788

BARTA ZSOMBOR ATTILA – născut la 27 februarie 1977 în Reghin, județul Mureș, domiciliat în Breaza este căutat de Poliție pentru că se sustrage executării unei pedepse de 11,7 ani de închisoare pentru viol (posedă 3 mandate pentru viol), furt și infracțiune la regimul circulației.


Viol

 

ID_5876

 

BURIAN IOAN – născut la 18 ianuarie 1982 în Reghin, județul Mureș, domiciliat în comuna Fărăgău este căutat de Poliție pentru că se sustrage executării unei pedepse de 7 ani de închisoare pentru viol.


Furt și violare de domiciliu

ID_20785

CENGHER NICOLAE ILIE – născut la 2 aprilie 1981 în Reghin, domiciliat în comuna Brâncovenești, județul Mureș este căutat de Poliție pentru că se sustrage executării unei pedepse de 9 ani de închisoare pentru violare de domiciliu (posedă 2 mandate pentru violare de domiciliu), distrugere și infracțiuni silvice.


 

Furt

ID_5561

 

 

DAN NICOLAE – născut în 17 mai 1959 în Reghin domiciliat în comuna Batoș, sat Dedrad este căutat de Poliție pentru că se sustrage executării unei pedepse de 1,2 ani și 308 zile pentru furt din autoturisme.


Persoane Dispărute

ID_6166

TINCA FLORIN – născut la 4 august 1974 în Reghin domiciat în sat Orșova, comuna Gurghiu, județul Mureș este căutat de Poliție de zece ani.

Semnalmente
Înălțime 1,70 m, 85-90 kg, ten măsliniu, robust, păr negru, fața rotundă, ochi negri, nas cu deviație de sept, buze groase – Tauaje pe brațul drept.
Detalii
La 23 iulie 2007 a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Prezintă afecțiuni psihice, nu vorbește coerent, prezintă pareză la mâna stângă.

 

ID_20855
NADASAN SIMONA NICOLETA – născută în 23 noiembrie 2002 în Reghin domiciliată în municipiul Reghin. Este căutată de Poliție de șase ani pentru că a dispărut de la domiciliu.
Semnalmente
Înălțime 1,50 m, atletică, păr negru cârlionțat, față ovală.
Detalii
La 4 iulie 2011 a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până azi.

Când a dispărut avea 8 ani azi dacă mai este în viață reghineanca ar trebui să aibă 15 ani împliniți.  

Conform statisticilor în România dispar în fiecare an în medie 3.000 de copii. 97% dintre ei sunt găsiţi, cea mai mare parte în primele trei săptămâni. Din nefericire din procentul de 3%, de copii dispăruți despre majoritatea nu a mai aflat nimeni, nimic, niciodată… 

 


 

Fotografiile celor în cauză, semnalmentele şi datele cu caracter persoanl au fost preluate de pe site-ul Poliţiei Române, secţiunea ,,Persoane Căutate’’.

Cetăţenii care deţin date cu privire la prezenţa acestor persoane pe raza unor localităţi sunt rugaţi să le comunice la numerele de telefon 112 sau 0265.513.755 ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.


About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *