CIPRIAN ŞI MIHAELA ISTRATE AU FILMAT UN NOU VIDEOCLIP LA MUZEUL ETNOGRAFIC „ANTON BADEA” DIN REGHIN LA PIESA „CÂND MĂ APUCĂ UN DOR DE SAT”

0
Astăzi, îndrăgiţii soliştii de muzică populară, Ciprian şi Mihaela Istrate au filmat un videoclip muzical la Reghin în incinta Muzeului Etnografic „Anton Badea” la piesa „Când mă apucă un dor de sat” inclusă pe albumul „Viaţa pe pământ îi rai” lansat în anul 2022.
Videoclipul la piesa compusă de solistul Ciprian Istrate este al cincilea videoclip filmat până în prezent din cele 20 de cântece incluse pe cel mai proaspăt album al familiei Istrate. Reamintim cititorilor noştri că cei doi îndrăgiţi artişti au înregistrat împreună circa 250 de melodii, până în prezent şi au 96 de videoclipuri încărcate pe canalul de You-Tube „Mihaela si Ciprian Istrate” unde au 8,43 K de abonați.
Aşteptăm cu nerăbdare lansarea oficială a videoclipului, sperăm să spargă toate recordurile de audienţă şi melodia să ajungă în clasamentul celor mai frumoase cântece populare ale tuturor timpurilor ! (E.V.)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *