Complot pentru spulberarea PMP ? Nu uitați însă, roata politică se învârtește, iar „timpul schimbă florile câmpului, dar nu poate schimba strălucirea aurului din adâncuri !

0
      Liderul interimar al Partidului Mişcarea Populară, Marius Paşcan a postat azi pe reţeaua de socializare un un text intitulat „Complot pentru spulberarea PMP” în care informează opinia publică că organizaţiile Partidului Mişarea Populară au depus şi înregistrat peste o mie de contestaţii privitoare la organizarea şi rezultatele votării la scrutinul alegerilor parlamentare fiindcă în mai multe secţii de votare le-au dispărut voturile fără nici o logică.
     Politicianul mureşean consideră că PMP a fost obstrucționat și subminat în această campanie fiindcă s-a dorit eliminarea acestuia din Parlamentul României datorită faptului că PMP promovează valorile naționale fundamentale, tradiționale, istorice, creștin-conservatoare, familia, biserica și credința creștină.
„Organizațiile Partidului Mișcarea Populară au depus și înregistrat peste o mie de contestații privitoare la organizarea și rezultatele votării la scrutinul pentru alegerile parlamentare. Au fost sute de secții de votare unde, deși PMP a avut reprezentant, absolut bizar, nu am obținut niciun vot. Există sute de mii de voturi nule și diferențe de voturi uriașe, inexplicabile, în defavoarea PMP între cele două runde de alegeri locale și parlamentare. De asemenea, foarte ciudat, există secții de votare unde, la Senat, PMP a obținut câteva sute de voturi iar pentru Camera Deputaților doar câteva voturi, numărabile pe degete, atenție, în cadrul acelorași secții. Pentru toate aceste situații, pentru multe alte nereguli și nepotriviri de date oficiale, fără de noimă și logică, demne de „X-Files”, am înregistrat contestații la Biroul Electoral Central, solicitând pentru o justă și necesară clarificare renumărarea voturilor.
Doar câteva dintre demersurile noastre au fost acceptate iar, ce este cu atât mai curios, la dezbaterea acestor contestații în BEC, magistrații au votat în majoritatea cazurilor favorabil, confirmând astfel justețea contestațiilor și susținând renumărarea voturilor, în timp ce majoritatea reprezentanților partidelor politice au votat împotrivă.
PMP a fost obstrucționat și subminat în această campanie și din stânga și din dreapta, am fost incomozi, non grata, și pentru unii și pentru ceilalți, s-a dorit eliminarea acestui partid care promovează valorile naționale fundamentale, tradiționale, istorice, creștin-conservatoare, familia, biserica și credința creștină.
Nu uitați însă, roata politică se învârtește, iar „timpul schimbă florile câmpului, dar nu poate schimba strălucirea aurului din adâncuri.” (Nicolae Iorga)”

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *