CONCERT DE PRICESNE, LA PAROHIA ORTODOXĂ DIN ŞERBENI CU OCAZIA ÎMPLINIRII A 40 DE ANI DE EXISTENŢĂ A PREOTULUI DANIEL PAŞCANU !

0

Duminică 7 Mai 2023, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte IRINEU, Arhiepiscopul Alba-Iuliei, Parohia Ortodoxă Română Șerbeni cu Filia Căcuciu, a organizat în Biserica din satul Șerbeni, concertul de pricesne: ,,Mare ești Doamne, și minunate sunt lucrurile Tale!” cu ocazia împlinirii a 40 de ani de viaţă a preotului paroh, Daniel Păşcanu.

Invitații speciali ai sărbătoritului au fost membrii cvintetului vocal ,,Anatoly” al Operei Brașov. Unul din cei cinci membri ai grupului vocal a lipsit motivat în schimb cei patru artişti de la „Anatoly” şi-au făcut încălzirea la Sfânta Liturghie dând răspunsurile la strană. Slujba religioasă a fost oficiată de preoții Daniel Paşcanu şi preotul pensionar Ionuţ Cadar, fost paroh al Bisericii Ortodoxe din satul Filea, comuna Deda.

Au mai susținut pricesne și alți invitați din zonă precum: Maria Bucin Crișan (declarată tezaur uman viu de către Ministerul Culturii), tineri interpreți: Dorina Oprea, Bianca Pop, Maria Lazăr, Nectarie Paşcanu și corul de copii și tineri ai parohiei din Şerbeni.

La concert au luat parte Dumitrița Gliga, Deputat în Parlamentul României, Maria Moldovan, primarul comunei Beica de Jos, Lucreția Cadar, primarul comunei Deda, Petru Vultur, fost primar al comunei Lunca-Bradului şi jurnaliştii Iacob Ioan şi Matei Robert Mihai. 

Cu acest prilej aducem sincere felicitări părintelui Daniel Paşcanu, celui care care se roagă, trăieşte şi munceşte cu multă dăruire pentru alţii, trăind credința prin faptă. La acest ceas aniversar, Îl rugăm pe Dumnezeu să Vă dăruiască, sănătate, putere și inspirație duhovnicească în slujirea Bisericii Domnului nostru Iisus Hristos !

 

 

A consemnat Emma Vancu 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *