Cu 45 de companii pe locul I și 342 în top 10 la nivel național, Mureșul, se clasează pe locul 7 în eșalonul celor mai puternice companii din România!

0

„Topul firmelor din județul Mureș” anul acesta se va desfășura în 25 octombrie începând cu orele 17.00 la Complexul Apollo din Sângeorgiu de Mureș, prilej cu care Camera de Comerț și Industrie Mureș va premia cele mai performante companii care au o importanță majoră în economia județului. Conform președintelui CCI Mureș ec. Vasile Pop ,,La întocmirea clasamentelor, au participat 17.007 societăți comerciale care au depus bilanțul contabil la Direcția Generală a Finanțelor Publice Mureș, dintre care 2.680 s-au situat pe primele 10 locuri, grupate pe domenii de activitate și pe clasă de mărime. Dintre acestea, 1.042 se regăsesc în catalogul tipărit <Topul firmelor din județul Mureș>, locul I revenind unui număr de 746 firme” a declarat pentru site-ul viselenuautermenlimita.ro, diplomatul economist Vasile Pop. 

DSCF4292
Anul trecut Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie Mureș, a fost ales de Adunarea Generală a membrilor Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), ca președinte al comitetelor CCIR și vicepreședinte la nivel de reprezentare.

Potrivit analizei Camerei de Comerț și Industrie a României în topul național, pentru prima oară în ultimii 25 de ani au intrat 342 de firme mureșene, dintre care 45 pe locul I. ,,Niciodată nu ne-am poziționat atât de bine, suntem un județ bine cotat economic, mult peste nivelul mediu al județelor din țară și este o onoare pentru noi. Alături de evidențierea firmelor în cadrul clasamentelor pe grupe de activitate și clase de mărime, Camera de Comerț și Industrie Mureș acordă următoarele distincții care se acordă societăților comerciale cu rezultate deosebite, constante de-a lungul timpului: Diploma pentru Exportatorii de Top, Diploma și Trofeul pentru Excelență în Afaceri și Diplomele de Onoare pe care le acordăm femeilor manager de succes” a declarat președintele CCI Mureș.

Diplomatul ec. Vasile Pop a mai precizat că anul acesta Camera de Comerț și Industrie Mureș sărbătorește a 25-a Ediție Jubiliară a Galei ,,Topul firmelor din județul Mureș” într-un an cu totul special, Anul Centenar al Marii Uniri prilej cu care organizatorii vor acorda Medalia Jubiliară Topul Firmelor  – 25 de ani, tuturor Membrilor de Aur și colaboratorilor apropiați ai Camerei de Comerț și Industrie Mureș în cadrul evenimentului la care și-au confirmat prezența peste 200 de directori și manageri din elita mediului de afaceri mureșean”.

44178811_316973785762037_6797566536614674432_n

Reamintim cititorilor că în fiecare an clasamentele Camerei de Comerț și Industrie Mureș se realizează pe baza unei metodologii complexe și unitare la nivel național, prevăzută de Legea 335/2007 și implementată de fiecare cameră de comerț la nivel de județ. Topul firmelor realizat de camerele de comerț este singurul clasament reprezentativ întocmit la nivelul tuturor operatorilor economici, activi, care depun bilanțuri contabile. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat. 


viselenuautermenlimita.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *