„Cuierul gratuit” un succes la Tîrgu-Mureş, o iniţiativă care poate fi imitată şi la Reghin !

0

Conform unui comunicat de presă transmis de Asociația Divers „Cuierul gratuit” amplasat în perioada 18-22 ianuarie în fața Teatrului Național din Tîrgu Mureș a mobilizat exemplar tîrgumureșenii, care au donat peste 800 de kg de haine și încălțăminte, din care aproximativ 400 de paltoane și geci. Aproximativ 120 de persoane au dus de ce aveau nevoie, unii au luat pentru familia extinsă, alții doar 2-3 bucăți. Inițiatorii, Asociația Divers, Teatrul Național Tîrgu Mureș și Fundația Transilvană Alpha mulțumesc pe această cale tîrgumureșenilor pentru răspunsul neașteptat de darnic la apelul lansat!

Potrivit aceleiași surse hainele rămase au intrat în depozitul Centrului Comunitar de la Fundația Transilvană Alpha unde se pot adresa direct solicitanții, respectiv în depozitul de ajutor de urgență al Asociației Divers unde pot fi adresate solicitări prin telefon la numărul 0265-311727. Tot aici se poate solicita și masă caldă, care se acordă în limita posibilităților și în urma unei evaluări de nevoi sociale ale solicitanților.
„Dorim să adresăm pe această cale mulțumiri jurnaliștilor, deoarece doar prin promovarea intensă de către aceștia a inițiativei noastre s-a putut ajunge la răspunsul neașteptat de generos al donatorilor” a conchis în încheiere Koreck Maria, preşedintele Asociaţiei Divers din Târgu-Mureş. 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *