Este general uman să fii mândru de locul în care te-ai născut şi ai copilărit, aşa cum de 1 Decembrie de Ziua Națională a României marea majoritate a cetăţeniilor din această ţară îşi exprimă public mândria că sunt români. Vrem să aflăm ce îi motivează pe locuitorii Reghinului să fie mândrii că sunt reghineni.

 

Ce înseamnă Municipiul Reghin dincolo de „standardele” propuse de candidaţii aflaţi în campania electorală ? despre care „gurile rele” spun că cele mai multe se află la graniţa dintre subiectivitate şi obiectivitate, siteul „viselenuautermenlimita.ro” şi-a propus să afle vocea comunităţii noastre din mediul online pentru a evita să părtinească pe cineva, să supra-evalueze ori sau des-considere un simbol ori o personalitate din această comunitate.  Studiul urmăreşte să descopere cum şi-ar exprima mândria de reghineni cetăţenii acestui municipiu, pe reţelele sociale ? care să nu lase loc la nici un fel de alte interpretări de polemici de idealism nepractic, ori de megalomanie. 

 

Aşteptăm răspunsuri de la toti reghinenii cu vârste cuprinse între 18 şi 100 de ani, indiferent de religie, rasă, etnie, gen, minoritate, (se exclud doar persoanele care s-au mutat din Reghin şi au renunţat la cetăţenia română), pentru a înţelege mai bine ce simboluri locale şi ce personalităţi ale societăţii reghinene de ieri şi de azi mai au însemnătate pentru microscopul opiniei publice locale după aproape 800 de ani de istorie a acestei comunităţi de la prima sa atestare documentară?

Aşteptăm comentarii cu simboluri locale şi personalităţi care ne pot defini mândria de a fi reghineni!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *