“De azi la Reghin puteți să donați – rechizite școlare pentru copiii defavorizați!“

0

Reghin campanieOrice copil trebuie să aibă o șansă la educație, iar în acest context site-ul viselenuautermenlimita.ro împreună cu Gianina Matei voluntar din municipiul Reghin au inițiat campania educațională “De azi la Reghin puteți să donați – rechizite școlare pentru copiii defavorizați!“.

Reghinenii pot dona cărți, caiete, creioane, acuarele sau pixuri în perioada 6-20 septembrie oferind copiilor care provin din familii cu situaţii materiale precare, şansa la educaţie, să meargă la școală și să învețe.

„Sunt Gianina Matei și împreună cu site-ul viselenuauteremnlimita.ro am inițiat campania “De azi la Reghin puteți să donați – rechizite școlare pentru copiii defavorizați!“. Cei interesați pot dona un caiet, o carte, o cutie de creioane colorate, carioci, stilouri sau pixuri pentru copiii defavorizați. Vrem să oferim rechizite copiilor care nu au avut niciodată o carte, sau caiete celor care provin din familii defavorizate. La finalul campaniei vom merge la mai multe unități școlare din municipiu și vom dona cu sprijinul profesorilor și consilierilor școlari pe baza unor procese verbale tot ce reghinenii vor dărui din suflet. 

Vă invit alături de noi, să vă implicați să donați cultură pentru copii, elevi de școală generală și chiar de liceu. Cei interesați să se implice pot dona rechizite școlare la punctul de colectare din strada Călărașilor nr. 16, în curtea de lângă fostul magazin Teletec de luni până vineri între orele: 10.00 și 20.00”.
Pentru mai multe detalii apelați la numărul de telefon: 0748-836-906.

viselenuautermenlimita.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *