DECANUL DE VÂRSTĂ DIN RÂNDUL CANDIDAŢILOR LA ALEGERILE DIN 2024 ARE 100 DE ANI ŞI ESTE VETERAN DE RĂZBOI !

0

Se numeşte Mihai Dumitru Ardeleanu, locuieşte în comuna Dumeşti din judeşul Vaslui, a fost luptător al Armatei Române în cel de-al Doilea Rãzboi Mondial. Ulterior a devenit morar de profesie şi momentan este veteran de război.
Mihai Ardeleanu, născut pe 20 august 1923, în Moldova vrea ca la împlinirea a 101 ani să fie consilier local în comuna sa. Este tatăl a doi copii, este văduv din anul 2015 şi candidează din partea partidului Uniunea Salvați România este veteran de război și are o sănătate foarte bună.

La împlinirea unui secol de viaţă Mihai Dumitru Ardeleanu a fost recompensat cu diplome și decorații și sărbătorit în Dumești împreună cu familia, membrii ai comunității și autorități.

În fotografie apare decanul de vârstă al candidaţilor din România , Mihai Ardeleanu, încadrat de cei doi copii ai săi, cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de viață – Foto: monitoruldevaslui.ro

Marcela Ardeleanu, fiica centenarului candidat, este un medic apreciat în București, doctor în chirurgia plastică, în timp ce fiul, Mihai Ardeleanu, este un om de afaceri cunoscut în Bârlad, dar și consilier județean.

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *