Din 2 aprilie până în 20 iulie au decedat 72 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 în spitalele din județul Mureș !

0

 

Până astăzi, 20 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 866 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (față de ziua precedentă au fost înregistrate 6 cazuri noi).

De asemenea, până la această dată, 743 persoane au fost externate din spitalele din județul Mureș. Dintre acestea, 101 de persoane asimptomatice au fost externate la termenul

de 10 zile, conform Ordinului nr. 555/2020. Un număr de 48 de persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Din data de 2 aprilie când a fost înregistrat primul deces în judeţul Mureş  cauzat de coronavirus până acum, 72 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș.

În această perioadă, continuă acțiunile de informare și verificare cu privire la respectarea regulilor de protecție sanitară în județul Mureș. Echipe mixte formate din polițiști, jandarmi,

pompieri, polițiști locali, reprezentanți ai direcțiilor de sănătate publică, inspectoratelor teritoriale de muncă, direcțiilor sanitar-veterinare și de la Protecția Consumatorului sunt în teren zi

de zi pentru a veghea la siguranța mureșenilor.

Facem un apel către mureșeni de a respecta normele de protecție: purtarea măștii, respectarea distanțării fizice și spălarea mâinilor cât mai des este posibil.

Prin respectarea acestor reguli simple, veți avea grijă de sănătatea voastră și a celor din jur: familie, prieteni, întreaga comunitate.

 

 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *