DOI OAMENI DE EXCEPŢIE ŞI O REÎNTÂLNIRE EMOŢIONANTĂ !

0
Data de 8 septembrie 2023 a marcat la Reghin 70 de ani de existență a companiei IRUM, 30 de ani de la înființarea MAVIPROD și 20 de ani de Perkins în România. La eveniment au luat parte aproximativ 1.000 de invitaţi din ţară şi din străinătate, oficialităţi, colaboratori, angajaţi şi foşti angajaţi. Unul dintre foştii anagajaţi ai IRUM Reghin este diplomatul Vasile Pop proaspăt întors din Malta care a ţinut să vină la Reghin să sărbătorească realizările şi inovaţiile de succes ale familiei Oltean: Mircea, Violeta şi Andrei.
” La IRUM am debutat în câmpul muncii ca economist stagiar în 1969 şi am foarte multe amintiri frumoase legate de această fabrică însă recunosc că sunt pentru prima dată în vizită la sediul MAVIPROD din Reghin și într-adevăr pot să spun că locul I în Topul Firmelor din Judeţul Mureş este deținut pe merit de această companie fără nici o exagerare. Este o investiție de succes care a pornit de la firul ierbii și care a devenit o investiție fanion pentru județul Mureș și putem spune că și pentru România. Firma MAVIPROD care este și acționar majoritar la firma IRUM Reghin, a realizat o privatizare de succes şi care acum se află pe locul doi la nivel de țară. Este într-adevăr un succes și așa cum se zice ”omul sfințește locul”. Familia Oltean a sfințit locul acesta, unde s-a realizat investiția MAVIPROD din strada Pandurilor nr. 74 din municipiul Reghin. Ne bucurăm și ne mândrim pentru această investiție și îi așteptăm pe alții să îi urmeze, să le ia exemplu”, a declarat pentru „visurilenuautermenlimita.com”, Vasile Pop, președintele C.C.I. Mureș.
În imagine Mircea Eugen Oltean, în vârstă de 65 de ani, de profesie inginer în domeniul construcţiilor de maşini, actualmente director al IRUM Reghin şi Vasile Pop, în vârstă de 77 de ani diplomat economist, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Mureş, vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, fost economist stagiar la IRUM.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *