Dorian Popa a făcut show în stil HATZ la clubul Black & White din Reghin !

0

Pe data de 25 mai, de la ora 1.00, Dorian Popa unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului din România a concertat în stil HATZ în clubul Black &White din municipiul Reghin. Un grup de admiratori l-au așteptat în restaurantul pensiunii în care era cazat cel mai iubit tânăr din generația Lala Band încă de la ora 18.00, pentru a-și întâlnii idolul. La ora 23.50 adolescenții îndrăgostiți de muzica V.I.P.-ului au reușit să se pozeze cu Dorian Popa și un fan de 19 ani din Reghin, Marius G. i-a făcut cadou o lebădă confecționată manual din origami.  

      Vedeta a  sosit la club la bordul unui bolid de lux cu numărul de înmatriculare B 777 DXP după ora 24.00 cu cele două dansatoare ale sale unde a fost întâmpinat în holul clubului, de către un alt grup de admiratori cu frenezie. Impresionat de primire Dorian a scos telefonul personal din buzunar a filmat scena și a folosit-o pentru un story pe Instagram.  După ce a intrat în discotecă în câteva minute a fost încojurat de admiratoare și fani, fiindu-i imposibil să își înceapă prestația muzicală. În aceste condiții V.I.P. –ul fiind un gentleman din fire a acceptat să realizeze o sesiune foto cu peste 200 de tinerii care i-au solicitat să facă selfie-uri, împreună pentru a le posata pe rețelele de socializare. 

 

        Dorian Popa și-a început show-ul într-o atmosferă incendiară, cu piesa ,,Calfornia Love” a rapp-erilor  2 Pac și Dr. Dre, urmat de piesă de club  ,,Thrift Shop” a rapperilor americani  Macklemore și Ryan Lewis,  și apoi prestația live a continuat cu hiturile personale: ,,Vinovat”,  ,,Buze”,  ,,Fanele”, ,,De Amor”, ,,Bună, ce mai zici?”, ,,Sare pe rană ”  ,,Lasă cucu-n pace”. Pe toată perioada celor 45 de minute cât a durat show-ul din club Dorian Popa a fost aclamat în special de către domnișoare și filmat de fani cu telefoanele mobile. Pe finalul show-ului, cântărețul s-a dezbrăcat rămânand la bustul gol. Fetele s-au îngrămădit lângă scenă ca să-i admire, brațele pline de muschi, pectoralii și pătrățele de pe abdomen. Bineînțeles, că din repertoriul pregătit de Dorian Popa nu putea lipsi nici piesa ,,Hatz ”, o piesă care în 10 luni de la lansare a strâns peste 47. 250. 000 de vizualizări pe internet. Chiar dacă nu John este numele din cartea de identitate a lui Dorian Popa acesta a devenit celebru nu numai datorită pieselor lui şi aventurilor în junglă, ci și datorită expresiei devenită celebră Hatzz Johnuleeee! Însă vedeta nu s-a oprit aici și a mers până acolo, încât și-a comandat și o bijuterie dentară cu inscripția interjecției ,,Hatz”, și pe care a prezentat-o anul trecut în emisiunea  Xtra Night Show, a lui Dan Capatos. La ora 2.00 vedeta a părăsit clubul în trombă fiindcă a doua zi avea de susținut un recital cu ocazia Zilelor Orașului Satu Mare.

 

VNATL Dorian Popa 25 mai 2019

 

 

          Dorian Popa a mai avut programte două concerte la Reghin în ultimii patru ani. Prima oară a sosit pe 1 noiembrie 2015 la un concert cu ocazia Serbărilor Normalității împreună cu solista Corina Bud pentru a sărbătorii ziua dedicată eradicarii violenței domestice, lipsei de egalitate de șansă și traficului de ființe umane!

        Întâlnirea cu fanii reghineni a avut loc în parcarea supermarketului Kaufland din strada Gării nr. 23-25 însă concertul a fost anulat datorită accidentului de la Clubul Colectiv din București unde în urma incendiului din 30 octombrie, au decedat în total 91 de persoane și 146 au fost spitalizate iar Guvernul României a decretat trei zile de doliu național. A doua oară, solistul a poposit  la Reghin pe 16 iulie 2017 când a susținut un recital în cadrul ,,Zilelor Reghinene” în Piața Petru Maior a peste 500 de reghineni. 

 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *