DR. PETRU BORȘA ÎȘI SĂRBĂTOREȘTE AZI A 50-A ANIVERSARE A ZILEI DE NAȘTERE

0

Dr. veterinar și omul de afaceri Petru Borșa sărbătoreşte astăzi a 50-a aniversare a zilei de naștere, motiv pentru care site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îi urează ,,La mulți ani și fie ca ziua de 5 octombrie să vă deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să vă dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, înțelepciune, cât mai multe revelații și împliniri!”.

 

Dr Borsa Petru

Borşa Petru este un medic veterinar aparte și un model de admirație profesională care în urmă 21 de ani a început să lupte pentru un vis, acela de a deveni propriul său stăpân şi de a ajunge la un confort financiar care să îi elimine din agenda de activităţi grija zilei de mâine. Şi-a pus în balanţă toate calităţile cu care l-a înzestrat Dumnezeu şi s-a privatizat, deschizând o farmacie veterinară. Astăzi SC Provet COM SRL este o firmă de prestigiu cu două puncte de lucru în municipiu, cu stoc complet de produse care s-a impus pe piaţa de profil datorită seriozităţii şi calităţii serviciilor.

 

Contactat telefonic de ziua sa sărbătoritul a declarat pentru site-ul viselenuautermenlimita.ro ,,Sărbătoresc ziua de naștere cu niște prieteni dragi mie într-un restaurant select. Am avut o viață frumoasă până acum, am iubit și am fost iubit, am suferit și am zâmbit, am câștigat și am pierdut am avut prieteni care mi-au devenit frați și vreau să cred că am făcut de a lungul vieții mulți oameni mândri de prietenia mea. Vreau sa fiu sănătos, să pot să muncesc și să dăruiesc tot ce am mai bun semenilor mei. Nu mi-am dorit ce nu pot realiza niciodată și am realizat întotdeauna ce am dorit. Multumesc Divinității pentru pentru toate experiențele din viata mea, indiferent de natura lor, mulțumesc pentru toate stările și trăirile, indiferent de natura lor și le binecuvântez pentru că toate adunate la un loc m-au adus mai aproape de cine sunt, azi” a precizat în încheiere dr. Borșa Petru.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *