Dumitriţa Gliga prima femeie din istoria Reghinului care a fost aleasă deputat în Parlamentul României prin vot democratic !

0

      Reghineanca Dumitrița Gliga,  care a ocupat locul 1 pe lista Partidului Social Democrat la Camera Deputaților la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020 a obţinut un mandat de deputat în Parlamentul României şi primul mandat de parlamentar obţinut de o femeie din istoria Reghinului în organul reprezentativ suprem și unica autoritate legiuitoare a României. Jurista le-a mulţumit cetăţenilor care i-au acordat votul de încredere în această demnitate pe pagina de Facebook (pe care este urmărită de peste 4300 de internauţi) printr-un mesaj pe care-l reproducem integral, în rândurile de mai jos:   

„Vă rog să primiți mulțumirile mele și toată aprecierea pentru că mi-ați acordat încrederea dumneavoastră.

Am demonstrat încă o dată că suntem cel mai puternic partid din România, iar la Camera Deputaților am obținut cel mai bun scor dintre partidele românești, în județul Mureș.
Am simțit pe parcursul întregii campanii, când am străbătut județul în lung și lat, că fac parte dintr-o comunitate numeroasă și unită, iar asta mi-a dat multă încredere și am știut de atunci că o să avem cele mai bune rezultate.
Vă rog să fiți conștienți de faptul că fiecare vot a contat, că nici un efort nu a fost în zadar și că tot ce s-a obținut este rezultatul efortului nostru comun, la care fiecare a participat și toți suntem îndreptățiți să trăim această realizare ca pe o victorie personală. Nu mai puțin de 23.623 de voturi pentru Camera Deputaților și 23.350 de voturi pentru Senat se vor afla permanent în următorii patru ani în Parlamentul României, prin reprezentanții dumneavoastră.
Bineînțeles, acesta e doar începutul și sunt conștientă că vom avea în față multe provocări. Dar atâta vreme cât știu că am alături de mine așa oameni ambițioși, nu am nicio îndoială că nu ne poate sta în față niciun obstacol și, oriunde vom fi noi, acolo va fi și performanța.
Mulțumesc încă o dată pentru efortul și susținerea dumneavoastră și vă rog să aveți convingerea că împreună putem realiza multe lucruri bune.
Așa să ne ajute Dumnezeu!”

      La alegerile din 6 decembrie 2020, în județul Mureș și-au depus candidaturile 96 de aspiranți la cele 8 funcții de deputat, matematic vorbind  au fost 12 candidați pe un loc de deputat și totuşi Dumitriţa Gliga (singurul candidat care până acum trei luni nici măcar nu a avut pagină de Facebook) a reuşit să obţină un mandat de deputat în Parlamentul României şi  să înregistreze cel mai mare număr de voturi din rândul partidelor româneşti înscrise în lupta electorală din judeţul Mureş la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020 pentru Camera Deputaţilor.  (M.R.M.) 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *