FELICITĂRI, PRIMĂRIA COMUNEI VĂTAVA – BRAVO, DOMNULE PRIMAR EMIL BENDRIŞ !

0
La începutul anului şcolar 2023-2024 vă prezentăm o iniţiativă demnă de laudă, demnă de luat în seamă realizată în comuna Vătava din judeţul Mureş la propunerea primarului Emil Bendriş !
Prin Hotărârea Consiliului Local Vătava nr. 32 din 26 iulie 2023, la inițiativa primarului comunei, s-a aprobat suma necesară pentru achiziționarea, cu ocazia începutului de an școlar, a unui pachet în valoare de 250 lei, constând într-un ghiozdan complet echipat pentru fiecare dintre elevii și preșcolarii Școlii Gimnaziale Vătava.
În data de 22-23 august 2023 a început distribuirea către elevii și preșcolarii Școlii Gimnaziale Vătava a ghiozdanelor și rechizitelor achiziționate pentru aceștia de către Primăria Comunei Vătava.
„Astfel, aproape 200 de copii, începând de la cei mai mici înscriși la grădiniță și până la cei mai mari de clasa a VIII-a, vor beneficia de câte un ghiozdan și rechizite care vor asigura o parte importantă din necesarul pentru începerea și parcurgerea anului școlar!
Pachetele cu rechizite au fost personalizate cu cele necesare, în funcție de nivelul de învățământ al copiilor!
Acest sprijin vine să completeze eforturile dumneavoastră, dragi părinți, în susținerea creșterii și formării armonioase a micilor noștri cetățeni. Vreau să aduc mulțumiri Consiliului Local Vătava pentru susținerea acestei inițiative! Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate!” se precizează într-o postare pe pagina de Facebook ce aparţine Primăriei Comunei Vătava.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *