FOSTUL ŞEF AL S.P.C.L.E.P REGHIN A REVENIT ÎN LUMINA REFLECTOARELOR PENTRU O SEARĂ LA BALUL INTELECTUALILOR DIN REGHIN ORGANIZAT DE ASTRA !

0
Despărţământul Reghin al ASTREI a găzduit aseară unul dintre cele mai elegante evenimente ale anului din „oraşul viorilor”. Este vorba despre Balul Intelectualilor din Reghin şi împrejurimi” un eveniment readus în actualitate după o pauză de 83 de ani la care au luat parte numeroase personalităţi şi „vedete” autohtone. Printre acestea s-au numarat şi Mugurel Ioan Matei fostul şef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Reghin, actualmente liber profesionist. Un personaj fabulos care se distinge printr-o inteligență intrapersonală foarte bine dezvoltată. Un om original atât că mod de gândire, cât şi că fel de a se îmbrăca şi de a se comporta.
Mugurel Ioan Matei s-a remarcat ca şef în cadrul unui Serviciu a cărui rază de competenţă depăşea Reghinul și care, până în anul 2012 a avut în evidență și 19 comune, care însumau o cifră de aproximativ 92.000 de locuitori. A fost un model în profesiunea sa deși, deseori a fost obligat să lucreze cu un deficit de personal de 50%. A știut să își gestioneze timpul și personalul din subordine, într-o manieră exemplară, care să nu aducă prejudicii de imagine, nici instituției, nici cetățenilor care au călcat pragul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Reghin. Drept dovadă că şi la aproape cinci ani de la pensionare se bucură de o reputaţie ireproşabilă când îşi face apariţia în cadrul unui eveniment public. (E.V.)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *