Fotbalistul Bogdan Stavilă și-a găsit sufletul pereche!

0

M-am bucurat să aflu, de pe Facebook, că în data de 11 aprilie 2018 fotbalistul reghinean, Bogdan Stavilă, și-a găsit sufletul pereche și am apreciat modul inedit în care și-a cerut iubita de soție. Am avut emoții pentru el și sper ca această fată să îi umple sufletul de fericire, pentru că este vorba despre băiatul minune al fotbalului românesc, despre care scriam în urmă cu zece ani, în cotidianul Zi de Zi, articolul ,,Stavilă Bogdan, pe urmele lui Gheorghe Hagi”. Pe atunci, Bogdan era atacant la echipa de fotbal SC Kinder, din Sângeorgiul de Mureș, și la 13 ani devenise golgheter de juniori la Turneul Internațional de Fotbal ,,Cupa Sant Vicent”, marcând 11 goluri împotriva celor mai mari echipe ale momentului. Am crezut de la început în steaua acestui tânăr, pe vremea când opinia publică nu era conștientă de dimensiunea talentului său. După zece luni scriam articolul ,,Bogdan, Mureșeanul care va dribla alături de Adrian Mutu”. Pe atunci, Bogdan fusese selecționat în lotul lărgit pentru grupa de juniori a lotului național UEFA, categoria 13 ani. Era deja atacant, legitimat la echipa Steaua București, echipă pentru care înscrisese 40 de goluri în șase luni. Echipa Națională de Juniori urma să intre în pregătiri la Mogoșoaia, unde Bogdan l-a întâlnit pe fotbalistul Adrian Mutu. De la 13 ani, până la vârsta de 20 de ani, a fost convocat la fiecare grupă de la natională, de la U 14 până la U 21, la Echipa Națională de Tineret. Acum fotbalistul reghinean, devenit între timp un adevărat bărbat, care în 11 mai va împlini 23 de ani, are 1,87 cm și 87 de kg, în data de 11 aprilie a cerut-o în căsătorie pe Irina Condriuc, o studentă în anul III la Facultatea Medicina Dentară UMF Târgu-Mureș, care pe viitor va activa ca medic stomatolog.


In bratele tale am tot ce-mi trebuie ca sa fiu femeia perfecta pentru tine. Te iubesc babe
Întrebat cum și-a cunoscut logodnica și viitoarea soție, fotbalistul a declarat pentru site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro”: ,,Ne-am cunoscut întâmplător, în 2017, la Zilele Reghinene, iar după acest eveniment am inceput să vorbim și să ne dăm seama ca trebuie să ne cunoaștem mai bine. Din data de 19 iulie am început să ieșim împreună, iar după un timp foarte scurt să ne dăm seama că suntem făcuți unul pentru celalalt. Am realizat că avem o viziune comună asupra lucrurilor care ne înconjoară și că ne permitem să ne comportăm exact așa cum ne dorim atunci când suntem împreună. După aproximativ o jumatate de an am cerut-o oficial de la parinții ei , care au raspuns cu un DA plin de emoții că sunt de acord. Pe 11 aprilie, de ziua Irinei, la vârsta de 22 de ani, am cerut-o de soție la Sovata, locul unde am ieșit prima oară oficial împreună și unde ne-am făcut primele poze”, a mărtusisit reghineanul foarte emoționat.
Bogdan a filmat momentul în care a cerut-o de soție pe iubita lui și l-a postat pe facebook. Iar pentru ca totul să fie ca la carte a ales ca piesă, pe fundalul videoclipului, piesa ,,Perfect” a cântărețului englez Ed Sheeran, prima melodie pe care Bogdan i-a dedicat-o Irinei. Clipul a devenit viral pe internet, reușind să strângă în cinci zile aproape 3600 de vizualizări.


Bogdan Stavilă azi este golgheterul echipei Avântul Reghin


Bogdan si Irina

 

Atacantul s-a întors în luna august a anului 2016 din Italia, acasă, la Avântul Reghin în urma unor probleme la ligamente. (În luna august a anului 2015 Bogdan Răzvan Stavilă a fost transferat de la echipa Dunărea Călăraşi la ASD Team Altamura, care evoluează în campionatul Eccellenza Puglia din Italia). Acolo reghineanul a fost golgheterul echipei în toate meciurile amicale ale echipei, însă în a II-a etapă Bogdan s-a accidentat. La Reghin, la echipa antrenată de Dan Răzvan, atacantul, în ciuda faptului că nu a scăpat de accidentări, tot a reușit să marcheze în acest campionat 7 goluri (fără meciurile amicale) și speră ca până la finalul campionatului să mai marcheze cel puțin 3 goluri. Bogdan este golgheterul echipei Avântul Reghin și etapa trecută reghineanul a marcat de la jumatatea terenului un eurogol într-un meci în deplasare la Recea, în județul Maramureș, care, din păcate, nu a fost filmat, datorită condițiilor meteo nefavorabile. Momentan, echipa Avântul Reghin joacă în Liga a III-a de fotbal și după 22 de etape jucate, echipa reghineană se află pe locul 9.


A consemnat Robert Matei

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *