„HORA S.A.” REGHIN „DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ” ŞI TROFEUL „20 DE ANI PE LOCUL I ÎN TOPUL FIRMELOR MUREŞENE”

0

Unul dintre răsfăţaţii celei de-a XXIX-a ediţie a Topului Firmelor din Judeţul Mureş a fost ing. Nicolae Bâzgan, director general al Fabricii de Instrumente Muzicale „HORA S.A.” din Reghin care a fost premiată cu o „DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ” şi trofeul pentru „20 de ani în care s-a situat pe Locul I în top”.

Anul trecut celebra fabrică a aniversat 70 de ani de existenţă şi continuă să fie renumită la nivel internaţional nu doar pentru viori, viori electrice, viole şi psalteri ci şi pentru violoncele, contrabaşi, chitare clasice şi acustice, mandoline, naiuri, fluiere şi instrumente etno.

Filozofia acestei fabrici demnă de Cartea Recordurilor a rămas neschimbată încă din 1951: Să furnizăm instrumente de calitate superioară la preţuri competitive. Să oferim clienţilor nostri ceea ce ne-am dori noi dacă am fi în locul lor!.

Cel mai bun an din punct de vedere al realizărilor în cadrul Fabricii de Instrumente Muzicale „HORA S.A” din cei peste 70 de ani de activitate, a fost anul 2015 când s-a realizat o producţie de 72. 912 instrumente şi un export în valoare de 4.990.000 de dolari cu un personal format din 283 de muncitori. (M.M.)

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *