Horațiu Nicolau, directorul general Herlitz România partener în organizarea Trofeului de Snooker „Monte Cristo” de la Reghin

0

Horaţiu Nicolau, directorul general al companiei Herlitz România a fost unul dintre partenerii turneului „Monte Cristo” organizat de Federaţia Română de Snooker în colaborare cu Excelenţa Sa, Prinţul Dimitrie Sturdza şi antreprenorul reghinean Nicolae Rusu în perioada 15-16 mai la Reghin.

Felicit în primul rând întreaga echipă de organizare a acestui turneu. În ce privește Compania Herlitz, sprijinim foarte mult sportul, dovadă echipa de baschet care am sponsorizat-o, la fel și în ce privește canotajul. Herlitz România împlinește în acest an 30 de ani și mă bucur să fiu alături și de acest sport care este snookerul. Îi urmăresc pe O’Sullivan, pe Higgins, este o încântare să-i vezi jucând, de aceea spun că avem și noi nevoie de acest sport de gentlemani, de acest sport al minții care este snookerul”, a precizat Horațiu Nicolau în cadrul conferinţei de presă organizată la deschiderea turneului în incinta Hotelului „Monte Cristo”.  

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *