În curând vă prezentăm episodul 7 cu “20 de lucruri care nu le ştiaţi despre Marcel Feier”

0

Site-ul “viselenuautermenlimita.ro” vă prezintă pe data de 12 martie 2021 al şaptelea episod din rubrica intitulată “20 de lucruri pe care nu le ştiai despre cei mai populari reghineni de ieri şi de azi”.

Episodul 7 îl are protagonist pe reghineanul Marcel Feier care a absolvit o Școală Auto de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre în Piteşti” după care a fost repartizat ca instructor auto și mecanic de TAB-uri în mai multe unități militare.

După 22 de ani de viață cazonă Marcel Feier a trecut în rezervă ca şi administrator de cazarmă şi şi-a transformat hobby-ul într-o afacere de succes.

Azi, fostul mecanic de TAB-uri deţine unul dintre cele mai importante service-uri auto care deservesc clienții din Reghin şi împrejurimi. Marcel Feier are o experienţă remarcabilă şi repară cele mai sofisticate maşini de la miniautomobile la autoutilitare de 3,5 tone. Este un perfecţionist, exagerat de analitic când vine vorba de diagnoza unui autoturism dar care şi-a câştigat un loc binemeritat în sfera firmelor de profil cu prestigiu prin muncă sacrificiu şi seriozitate.


Aflaţi întreaga poveste pe 12 martie 2021.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *