În curând vă prezentăm un ,,Interviu neconvențional cu Florin Feier, un staroste perseverent și avangardist și un organizator de nunți modern!”

0

Siteul „viselenuautermenlimita.ro”, vă prezintă pe data de 25 martie 2019, un dialog sincer și fără tabuuri, acordat de un ,,maestru de ceremonii” autohton , intitulat ” Interviu neconvențional cu Florin Feier, un staroste perseverent și avangardist și un organizator de nunți modern!”. Interviul conține idei practice despre organizarea unei nunți reușite, sfaturi și strategii, dar este totodată și o călătorie spre inima și sufletul unui om deosebit care își respectă valorile, convingerile și principiile personale. 

Florin Feier este un un tânăr carismatic de 36 de ani, care și-a construit o bună reputație de maestru de ceremonii: perseverent și avangardist, care realizează o alternanță perfectă a evenimentelor, cu maximum de siguranță și implicare.

În interviul din 25 martie aflați cum reușește Florin Feier să pună în lumină farmecul, personalitatea mirilor, cum îi scutește de problemele și detaliile legate de o nuntă și de alte situații neprevăzute care pot apărea pe parcursul desfășurării unui ceremonial religios. (M.R.)

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *