În curând veți citi cum a fost primit Nicolae Ceaușescu la ultima vizită în Reghin de 14.980 de oameni ai muncii?

0
Site-ul „viselenuautermenlimita.ro” vă prezintă în curând un reportaj în exclusivitate cu fotografii de colecție și informații strict-secrete de la ultima vizită a tovarășului președinte Nicolae Ceaușescu în orașul Reghin.
În toamna acestui an se vor împlini 31 de ani de la ultima vizită a cuplului prezidenţial, Nicolae şi Elena Ceauşescu, în Reghin. Pe 16 septembrie 1987 președintele Republicii Socialiste România a fost întâmpinat de 14.980 de oameni ai muncii în aplauze la ordin după ce președintele și-a făcut apariția pe cerul Reghinului cu elicopterul prezidenţial, condus de colonelul Vasile Măluţan, care a aterizat pe platforma IM Republica.
Vizitele lui Ceauşescu la Reghin în general au fost legate de extinderea unor platforme industriale, sau finanțarea unor planuri de investiții pe linie economică și industrială  însă dincolo de aceste realizări trebuie să recunoaștem și faptul că regimul comunist sub conducerea lui Nicolae Ceaușescu, a avut un caracter preponderent dictatorial și abia după 1989 românii au realizat cât de fals au trăit, prefăcându-se bucuroşi de minciuna unor surogate otrăvitoare. (R.M.)

Va urma!

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *