Infracțiune rutieră și material de lemn confiscat

0

 

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Mureș la data de 17 august a.c., la ora 20:12, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, au oprit în trafic, pe strada Iernuţeni din localitatea Reghin, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Gurghiu, căruia, în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.


În același comunicat se menționează și de un caz de material lemnos confiscat și predat în custodia Ocolului Silvic Reghin. La data de 18 august a.c., poliţiştii din Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, au efectuat pe raza Văii Gurghiului, o acțiune pe linia prevenirii transportului și comercializării de materiale lemnoase fără proveniență legală.

 

Cu acest prilej, a fost depistat în trafic, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Hodac, care transporta material lemnos, cu o autoutilitară.

 

Fiind verificat avizul de însoțire prezentat pentru control, s-a constatat că diametrele şi cantitatea înscrise în acesta nu corespundeau cu cele identificate în autoutilitară în urma inventarierii materialului lemnos în cauză, respectiv cantitatea de 4,915 mc cherestea tivită specia brad.

 

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos, respectiv 4,915 mc cherestea tivită specia brad, în valoare de 3200 lei  a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Reghin.


viselenuautermenlimita.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *