Inspectorii RAR au intensificat controalele în trafic în alte 5 județe ale țării şi în această săptămână !

0

Potrivit unui comunicat de presă transmis de către biroul de presă al Registrului Auto Român pe adresa redacţiei „viselenuautermenlimita.ro” şi în această săptămână inspectorii RAR au intensificat controalele în trafic în alte cinci judeţe ale ţării prntre care se află şi judeţul Mureş. „Scopul Registrului Auto Român este acela de a înlătura din circulație autovehiculele care, prin deficiențele tehnice pe care le au, pun în pericol securitatea în trafic. Inspectori RAR din mai multe județe au desfășurat controale susținute în Maramureș, Sălaj, Bistrița, Cluj și Mureș.” se arată în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, în timpul controalelor au fost verificate în trafic 297 autovehicule, iar 135 dintre acestea prezentau deficiențe majore și/sau periculoase. 19 autovehicule au fost încadrate în categoria “pericol iminent de accident”, 11,86% prezentau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante, iar 10 aveau ITP expirat sau anulat. În urma acestor controale au fost reținute 80 de certificate de înmatriculare și un permis de conducere. 

„Pentru Registrul Auto Român a fost și rămâne o prioritate starea tehnică bună a mașinilor, motiv pentru care vă recomandăm să nu uitați să treceți pe la service de câte ori este necesar și să aveți grijă să păstrați autovehiculul în parametri de siguranță. Vă reamintim, de asemenea, că puteți redobândi talonul reținut în trafic în urma reinspectării tehnice care va certifica remedierea defecțiunilor constatate în trafic. Demersul este posibil doar la reprezențantele Registrului Auto Român din întreaga țară.” se mai precizează în încheierea comunicatului RAR. (G.N.)

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *