Întâlnire memorabilă la Reghin între Prințul Dimitrie Sturdza și pugilistul Miguel Mircea, juniorul de …argint al Reghinului

0

Site-ul viselenuautermenlimita.ro vă prezintă, în premieră o fotografie de colecție cu o întâlnire memorabilă dintre prințul Dimitrie Sturdza, multiplu campion de tenis și juniorul de argint, Miguel Mircea, care a devenit vicecampion național de box la vârsta de 14 ani realizând o performanță nemaiegalată de nici un reghinean de peste 20 de ani. Întâlnirea a avut loc pe 10 iulie 2018 la sala de forță BadBoy Gym din municipiul nostru unde prințul Sturdza a efectuat o vizită și un scurt antrenament.

Dimitrie Sturdza, dincolo de faptul că este descendent dintr-o dinastie nobilă, cu titlul de prinț și că a înființat brandul elvețian de cosmetice „Déesse” este și un om de o infinită curtoazie, recunoscut pentru generozitatea cu care sprijină sportivi aflați la porțile afirmării, pentru bursele pe care le oferă studențiilor săraci și pentru implicare activă în salvarea mai multor adolescenți bolnavi de cancer. 

Alteța Sa i-a dat câteva sfaturi despre importanţa sportului în viaţă, pugilistului reghinean, Miguel Mircea care se pregătește să plece în Italia la o competiție de nivel european de juniori în urma rezultatelor obținute anul trecut și pe anul în curs. Elevul reghinean va reprezenta România într-o competiție de prestigiu european unde va boxa la categoria 54 de kg pentru clubul BadBoy Gym din municipiu.
Miguel Mircea este născut în Almeria, Spania, crescut în România, boxează la Reghin și are un palmares impresionant, în doi ani de când cochetează cu sportul cu mănuși a câștigat 14 cupe, plus o medalie de argint la Campionatul României de Box Juniori de la Târgu-Jiu în 2017 și o medalie de bronz la Cupa României la box-masculin juniori desfășurată în luna aprilie anul curent la Câmpulung.

Dincolo de entuziasmul momentului trăit ce cei doi sperăm ca acest instantaneu să devină într-o zi o poză de istorie pentru sportul românesc.


viselenuautermenlimita.ro 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *