Interviu Exclusiv – Tudor Sălăgean ,,Un rebel fără pauză într-o lume civilizată cu forța”!

0

O nouă exclusivitate pe site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro”, un interviu neconvențional cu Tudor Sălăgean, om de afaceri, fost instructor militar specializat în autoapărare și sportiv de performanță, va fi publicat de 1 Decembrie. De Ziua Națională a României, promovăm un român adevărat, fost angajat al Ministerului de Interne, care la 40 de ani este un exemplu fantastic de voință și capacitate de organizare în ceea ce privește planificarea obiectivelor. Din moment ce îi afli povestea, nu ai cum să nu îl admiri pentru perseverenta și dârzenia de care a dat dovada în a-și îndeplini visele. 
Are toate atributele unui gentleman, are farmec, e jovial, inspiră încredere și respect și cel mai important are acea sevă miraculoasă a neamului românesc care au avut-o toate elitele României, care au dobândit acest statut pe merit. Graţie confortului financiar, înţelepciunii şi curajului său, Tudor Sălăgean posedă o autoritate naturală, opiniile şi judecăţile lui bucurându-se, în ochii celorlalţi, de un respect larg împărtăşit.


Nu ratați un interviu de excepție realizat de jurnalistul Robert Matei cu Tudor Sălăgean, azi cunoscut ca unul din posesorii celor mai scumpi câini din Europa!  

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *