Revista grupului de firme MAVI-IRUM a dezvăluit în cel mai recent număr al publicaţiei pe care o tipăreşte trimestrial din anul 2014 că de curând brandurile IRUM şi MAVI sunt în trend pe TIK TOK un proiect nou pentru companie care a înregistar un succes remarcabil pe această platformă. Ce înseamnă acronimul IRUM ? Întreprinderea de Reparaţii Utilaje şi Mecanisme. Care este semnificaţia cuvântului MAVI ? Mircea, Andrei, Andrei, Violeta (Oltean), numele fondatorilor. Familia Oltean conduce grupul de firme MAVI-IRUM la cele mai înalte standarde de calitate reuşind prin serviciile care le oferă să pună Reghinul pe harta mondială de fabricare a maşinilor şi utilajelor pentru agricultură şi exploatări forestiere şi a comerţului cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule. 

„Ne adaptăm mereu la noile tendințe și ne-am dorit să fim și noi prezenți în lumea captivantă a TikTok-ului, pentru a fi mai aproape de comunitatea noastră și pe această mult îndrăgită platformă, astfel am creat conturile de TikTok IRUM și MAVI.

TikTok este o platformă de socializare care a captivat atenția unei audiențe globale. Cu milioane de utilizatori activi în fiecare zi, TikTok a devenit o sursă de inspirație și divertisment pentru oameni de toate vârstele, care pe lângă amuzament, oferă o varietate mare de informații utile și reprezintă o inspirație în ceea ce privește stilul de viață.

IRUM și-a făcut apariția pe TikTok din dorința de a prezenta mai activ și interactiv activitatea companiei în general, dar și produsele românești care iau viață în fabrica noastră. Ulterior s-a alăturat acestui trend și MAVI, reprezentând un nou proiect pentru companie și care a avut parte de un succes remarcabil pe această platformă, conectându-se cu audiența într-un mod inedit.

De-a lungul timpului, am prezentat produsele noastre de calitate, oferind informații utile și captivante despre funcționalitatea și beneficiile acestora. Am explorat diverse teme, precum tractoarele agricole, utilaje agricole și forestiere, scule profesionale, jucării de înaltă calitate și multe altele. Cu ajutorul videoclipurilor noastre, am reușit să aducem un plus de notorietare companiilor.

Vom continua să aducem noi idei și conținut fresh pe TikTok, pentru a oferi o experiență plăcută comunității noastre prin transmiterea unor informații de calitate și utile.

Dacă nu o faceți deja, vă invităm să ne urmăriți pe TikTok și să ne fiți alături în această călătorie!”

Melania Tudor-Departament marketing MAVI
şi Mara Şuteu – Departament marketing IRUM

Sursa: MECANISME (PUBLICAŢIE TRIMESTRIALĂ INDEPENDENTĂ, ANUL 9 . NR. 24 – IUNIE 2023)

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *