Istvan Vita a câștigat autoturismul Smart la tombola Teletec!

0

 

19665435_1383427525117202_4020624774044173127_nMarea Tombolă Teletec a fost transmisă în direct în 31 august cadrul Jurnalului de Reghin de la ora 18.00 pe postul de televiziune locală DAReghin TV, cu prilejul aniversării a 16 ani de la înființarea firmei SC Teletec SRL. Tragerea la sorți a cupoanelor câștigătoare a fost efectuată în  fața telespectatorilor de către Alex Mariș, reprezentant din partea companiei Teletec și Lara și Alex Șerdean care au extras din urnă trei taloane, competate de clienții care au achiziționat în perioada 7 iunie-30 august produse în valoare de minim 500 de lei din magazinul Teletec. 

Astfel în urma extragerii din 31 august smartphone-ul a fost câștigat de Cornel Alexandru Buta din comuna Deda, televizorul LED Smart a fost câștigat de Adrian Pop din localitatea Logig, comuna Lunca iar talonul câștigător cu marele premiu: un autoturism marca Smart a fost completat de Vita Istvan din satul Vălenii de Mureș. 

Câștigătorul este viceprimar în comuna Brâncovenești din 2016, are 46 de ani și a mărturisit pentru site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro”, că nu a crezut niciodată că i se va întâmpla așa ceva.

” Este pentru prima oară în viața mea când câștig ceva la o tombolă. Este adevărat că am achiziționat o mașină de spălat vase dar sincer vă spun și uitasem că am completat acel cupon. Am fost sunat de un consătean de al meu care mi-a dat vestea cea mare și am fost șocat. Eu am permis auto din anul 1991 și am autoturism dar vă vine sau nu să credeți chiar mă pregăteam să îi cumpăr soției o mașină și acest premiu a venit la fix. Nu pot decât să mulțumesc magazinului Teletec pentru acest cadou și le doresc succes în continuare și să facă cât mai mulți clienți fericiți” a precizat Istvan Vita. 
Teletec este un brand în sfera magazinelor cu obiect principal de activitate comercializarea produselor electronice, electrocasnice și IT. SC Teletec SRL este o companie cu 16 ani de experienţă în retailul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice care oferă periodic numeroase premii clienților fideli.

 


viselenuauteremenlimita.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *