JUNIORUL MIGUEL MIRCEA A MAI ADUS O MEDALIE PENTRU REGHIN LA CUPA ROMÂNIEI LA BOX

0
21994100_1670898709597175_2306728230827765165_o
Juniorul Mircea Miguel alături de tatăl său Mircea Ovidiu Mihai după un antrenament

În data de 28 aprilie, începând cu ora 11.00, în sala de sport de la Școala Gimnazială ”Nanu Muscel” din Câmpulung s-au disputat cele 13 finale ale Cupei României la box masculin – juniori. La această competiție Reghinul l-a avut în ring pe Miguel Mircea legitimat la CS Bad Boy Gym și Ring Box Târgu-Mureș la categoria de greutate 54 de kg, care a obținut medalia de bronz, locul II a fost obținut de Mihai Crângaru de la CS Muscel Câmpulung și locul I de  Alexandru Ungureanu legitimat la CSM Pitești.

Reghineanul Mircea Miguel a fost revelația anului 2017, în materie de box, care la doar 14 ani devenea vicecmapion național la juniori, categoria 54 de kg. Miguel este un tânăr, ambițios și aprig în ring care a reușit să strângă până în prezent în palmares nu mai puțin de 14 titluri. În  2017 reghineanul a fost invitatat la Gala Sportului Mureșean unde a fost premiat de către Ministerul Tineretului și Sportului și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș pentru performanțele sale.

În acest sfârșit de săptămână reghineanul se pregătește pentru un meci amical la Chișinău în Republica Moldova, apoi  pe 19 mai va participa la ediția a VIII-a Memorialului „Petru Ghiurcă” la Târgu-Mureș și în toamnă va participa la Campionatele României de Box.  

 

Îl felicităm pe Mircea Miguel care prin munca și abnegația de care dă dovadă, ne demonstrează că limitele țin de o proprie convingere subiectivă eronată iar performanța este rezultatul muncii asidue și a dorinței de a o obține.

viselenuautermenlimita.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *