„Konekt” deschide pe 19 noiembrie primul magazin şi în Reghin !

0

Începând de joi, 19 noiembrie 2020, vom avea în Municipiul Reghin un magazin specializat pentru protecţia telefoanelor şi tabletelor conform administratorului. Indiferent de model, aici vom găsi protecţia necesară pentru aceste dispozitive. Magazinul se numeste „Konekt” şi va funcţiona  pe strada Şcolii, Nr. 2 în incinta fostului Vodafone (vis-a-vis de Biserica Săsească). Preţurile sunt pentru orice buzunar, iar gama este foarte variată! Aşadar, indiferent că vrei o simplă protecţie pentru telefon sau vrei să îl infrumuseţezi şi să-i schimbi înfaţişarea săptămânal, acesta este magazinul la care poţi să apelezi.

„În cadrul magazinului „Konekt”, din Reghin clienţii noştri pot găsi toate accesoriile care le trec prin minte şi de care au nevoie: începând de la încărcătoare (auto/priza/wireless), card-uri şi stik-uri de memorie, la suporţi auto, căşti bluetooth şi stereo, până la modulatoare Fm, baterii externe, cabluri, adaptoare, boxe bluetooth şi o mulţime de alte accesorii” a precizat pentru siteul „viselenuautermenlimita.ro, Dragoş Ignat director general Konekt Store AB SRL.

Totodată, acesta a mai precizat faptul că cel mai important lucru este că în cadrul magazinului clienţii pot găsi „folii de protecţie de cea mai bună calitate şi de foarte multe tipuri, începând de la 2D până la 9D, clare sau antispy, acestea constituie la ora actuală cele mai importante şi necesare accesorii de protectie pe care le pot achiziţiona posesorii de telefoane mobile. Nu reduc claritatea, telefonul functioneaza perfect, ascunde zgarieturile fine, îi scapă de 90% din impacturi şi îi scuteşte pe clienţii noştri de o cheltuială mai costisitoate în timp!”. Din acest motiv echipa „Konekt” le recomandă utilizatorilor de telefoane mobile să nu îşi lase ecranele telefoanelor neprotejate nici măcar o zi prin sloganul „Nu sparge maine ce poti proteja de azi!”.

Revenim cu informații detaliate după deschiderea magazinului.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *