LA MULȚI ANI, BOGDAN RĂZVĂN STAVILĂ!

0

         Site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îi urează ,,La mulți ani”, carismaticului fotbalist Bogdan Răzvan Stavilă la împlinirea celor 22 de ani. Sărbătoritul joacă fotbal de performanță de la vârsta de 9 ani a făcut senzație atât la echipe din România cât și din străinătate și a fost apreciat chiar de Mircea Lucescu şi Miodrag Belodedici pe vremea când făcea parte din Naționala României de Juniori și Under 21. Chiar dacă a stat pe banca de rezervă 3 luni din cauza unei accidentări la gleznă îi urăm ca cel puțin în returul campionatului să scape de ghinioane și să marcheze cât mai multe goluri”.

        Atacantul s-a întors anul trecut în luna august din Italia, acasă la Avântul Reghin în urma unor probleme la ligamente. În luna august a anului 2015 Bogdan Răzvan Stavilă a fost transferat de la echipa Dunărea Călăraşi la ASD Team Altamura, care evoluează în campionatul Eccellenza Puglia din Italia. Acolo reghineanul a fost golgheterul echipei în toate meciurile amicale ale echipei însă în a II-a etapă Bogdan s-a accidentat. La Reghin la echipa antrenată de Vili Stoica, atacantul a marcat în acest campionat 5 goluri și speră ca până la finalul campionatului să mai marcheze între 3 și 5 goluri. Momentan echipa Avântul Reghin joacă în Liga a III-a de fotbal și este pe locul 8 în clasament.
       Întrebat cum a și-a petrecut ziua de naștere fotbalistul ne-a răspuns ,,Ziua mea de naștere a fost ca oricare zi obișnuită, cu antrenamente, hrană și somn, nu am depășit limita”.

18424906_1537140013014111_2072336710_n
Bogdan Stavilă pe rândul de jos al patrulea din dreapta imaginii alături colegii săi care compun lotul de bază al echipei Avântul Reghin

viselenuautermenlimita.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *