LA MULŢI ANI, BOSS ! ASTĂZI CELEBRUL MASTIFF TIBETEAN CARE A OBŢINUT 467 DE TITLURI DE LOCUL I ŞI NICIO ÎNFRÂNGERE A ÎMPLINIT 7 ANI !

0

Celebrul Mastiff Tibetan „Boss Phantom” azi împlineşte vârsta de 7 ani, are 91 de kg, 150 de expoziţii canine şi a căştigat 467 de titluri de locul I la concursuri de frumuseţe în 16 ţări.

În acest moment, „Boss Phantom” mai deţine 6 titluri de campion balcanic, şi-a adjudecat titlul de campion peste 16 ţări şi de 6 ori titlul de „Supreme Best in Show” în cinci ţări diferite şi, nu în ultimul rând, a obtinut peste 100 de B.O.B.-uri ,,Best of Breed”, adică titlul de cel mai bun exemplar al rasei sale şi a fost jurizat de peste 90 arbitri din 20 de ţări.


Omul de afaceri Tudor Sălăgean, preşedintele Asociaţiei „EUROCLUB TIBETAN MASTIFF DO-KHYI” pe România şi Europa de Est, este posesorul celui mai celebru exemplar canin din această rasă „Boss Phantom”, născut în canisa ”Lion Dog Guard” din Sângeorgiu de Mureş pe 13 februarie 2017. La cei 7 ani ai săi, patrupedul de lux are 14 pui născuţi în Canisa „Lion Dog Guard” din România, plus a mai realizat două monte în Malaezia şi Franţa. Cel mai cunoscut pui al său fiind Kan Melyot din Canisa Lion Dog Guard, campion europaean.

„Boos Phantom” are maşină personală, conturi pe paginile de socializare şi este imaginea unui brand internaţional de rechizite care în acest an a anunţat că va realiza şi primele ghiozdane cu „Boos”, pixuri şi alte tipuri de rechizite speciale cu licenţă. În acest moment proprietarul său a comandat o statuie din bronz în mărime naturală a câinelui fenomen care l-a făcut celebru în întreaga lumea pe Tudor Sălăgean şi care va fi amplasată în oraşul Sovata din judeţul Mureş la Pensiunea Thor & Cora o pensiune ridicată în memoria părinţilor lui Boos.  Tatăl lui Boos: Ba Rong-Thor, originar din Rusia, a fost vicecampion mondial la Milano, iar mama Cora, originară din Tibet, a avut zeci de expoziţii naţionale şi internaţionale câştigate.

Toate reuşitele lui Boss înseamnă timp, sacrificii, bani şi multă grijă investite din pasiune de Tudor Sălăgean, proprietarul câinelui vedetă, Mastiff-ul este tratat ca un prinţ: are un şofer care are grijă să ajungă cu bine la toate competiţiile şi la emisiunile de televiziune la care este invitat împreună cu stăpânul său. „Boos Phantom” a bifat până în prezent 34 de emisiuni în direct la cele mai importante televiziuni naţionale şi 2 podcasturi. Cea mai recentă apariţie a lui Boss Phantom pe sticlă a fost pe 30 noiembrie 2023 la Antena 1 – la emisiunea „SUPER-NEATZA CU RĂZVAN ŞI DANI” – Boss Phantom și fiul lui Kan Melyot, cei mai frumoși Mastiff Tibetan din lume”. 

Potrivit proprietarului anul acesta „Boss Phantom” va participa la mai multe expoziţii canine organizate în scop caritabil şi la concursuri demonstrative pentru a satisface dorinţele mai multor copii care i-au solicitat proprietarului să îl ducă într-un turneu în mai multe oraşe din România. „Acesta este ultimul an în care Boos-Phantom va mai concura în competiţii oficiale fiindcă anul viitor din cauza vârstei va putea concura doar la clasa veterani şi nu am de gând să-i stric palmaresul său impresionant. Prefer să se retragă în glorie şi să rămână în istoria competiţiilor canine, unic şi irepetabil” a precizat Tudor Sălăgean pentru site-ul „visurilenuautermenlimita.com”.  


Tudor Sălăgean în camera amenajată special pentru trofeele câştigate de „Boss Phantom” în cei 7 ani de existenţă About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *