19551030_10212038607536414_1153324047_n

 

 

În data de 18 ianuarie 2018 ,,Regele electrocasnicelor din Reghin” a împlinit 42 de ani. Călin Marian căci despre el este vorba este un model de admirație profesională, un om cu bonton şi cu un spirit practic foarte dezvoltat care a reuşit să facă din comercializarea produselor electronice şi electrocasnice o artă. Fostul depanator radio-tv nu a avut, poate cel mai mare talent, dar atu-urile lui imbatabile au fost inteligenţa şi curajul cu care a descifrat tainele unei afaceri independente, transformând în timp foarte scurt capitalul în profit. Azi site-ul viselenuautermenlimita.ro îi ureză un călduros  ,,La mulți ani! mult succes în afaceri și în viață”.

 


 

 

 Teletec este un brand în sfera magazinelor cu obiect principal de activitate comercializarea produselor electronice, electrocasnice și IT şi  o companie cu peste 16 ani de experienţă în retailul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice. În anul 2016 firma reghineanului a ajuns la o cifră de afaceri de 1.400.000 euro după ce am deschis magazinul din strada Gării, ce se întinde pe o suprafață de peste 700 de mp și pune la dispoziția clienților o sortimentație de produse premium fără concurență. În 2 noiembrie la cea de-a 24-a ediție a Galei „Topul Firmelor din Județul Mureș” organizată de Camera de Comerț și Industrie Mureș, firma TELETEC SRL, administrată de MARIAN CĂLIN a obţinut locul I pe judeţ la secţiunea Intreprinderi mici – Comerț cu amănuntul al echipamentelor audio+video în magazine specializate.  

Contactat telefonic de ziua sa sărbătoritul a declarat pentru site-ul viselenuautermenlimita.ro ,,Am sărbătorit ziua de naștere prin muncă împreună cu cei 10 angajaţi ai mei pentru că la noi a devenit deja un ritual când avem onomastici în cadrul firmei”. Întrebat ce planuri şi-a făcut pentru anul 2018, Călin Marian ne-a mărturisit un mic secret ,,Avem în plan să deschidem în luna februarie la etajul magazinului un show-room de mobilă realizată la coamandă. E vorba de mobilier de import produs în Germania, mai exact un brand foarte renumit în Europa, care conform statisticilor este  coamndat deja de 30% din locuitorii Germaniei.

Felicitări – Călin Marian pentru performanțele obținute, pentru evoluție, pentru că îndrăzneşti an de an să redescoperi noutatea și valoarea, pentru că ai o afacere sănătoasă, pentru că nu încetezi să te reinventezi să cauţi soluții mai bune și pentru că faci cinste județului Mureș şi României prin Teletec.

 

viselenuautermenlimita.ro

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *