Site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro” îl felicită pe galantul, avocat Dănuț Moldovan, care azi, joi, 11 ianuarie împlineşte 31 de ani. Îi transmitem pe această cale cele mai sincere urări de sănătate, succes în activitate, precum şi tradiţionala urare de La Mulţi Ani!
           Sărbătoritul este unul dintre cei mai promițători tineri exponenți ai profesiei din Reghin care bate la porțile afirmării cu un mare entuziasm și care declară că pentru el, meseria de avocat este mai mult decât un contract și un onorariu, și chiar dacă este conștient că lucrează într-un sistem cu multe lipsuri este convins că are un rol în înfăptuirea actului de justiție în calitate de avocat al apărării și se încăpățânează în fiecare caz să găsească toate ,,mijloacele legale” pentru aflarea adevărului.

             Contactat telefonic pentru a afla cum își va aniversa ziua de naștere, sărbătoritul a declarat cu decența lui caracteristică ,,Anul acesta îmi serbez onomastica, prin muncă în sala de judecată, cu Codul de Procedură Penală pe masă, voi sărbătorii cel mai probabil răspunzând între trei cauze, la apeluri, mesaje și urări din partea celor care își vor face timp să mă felicite. Nu am planuri mari! Seara cu siguranță voi sărbători alături de familie și de cei dragi!”. În același timp, avocatul a mai precizat că este mândru că poate practica această profesie nobilă și că în special preferă să pledeze în procese de Drept penal. ,,Ce pot să îmi doresc de ziua mea? să fiu sănătos, să îmi exercit profesia cu demnitate, să îmi cresc prestigiul prin muncă și să contribui la consolidarea statului de drept și a actului de justiție” a conchis sărbătoritul pentru site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro”.

MD Onomastica

 

About Author

1 thought on “LA MULȚI ANI, DĂNUȚ MOLDOVAN !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *