LA MULŢI ANI, DOMNULE PRIMAR EC. MIRCEA MARIŞ!

0

Astăzi, primarul comunei Suseni, ec. Mircea Mariş, se află la ceas aniversar. Vorbim de al 25-lea primar din ultimii 100 de ani ales la cârma comunei, declarată neoficial şi “Patria Cepei”. Spirit constructiv şi inovator, un primar devotat care şi-a căştigat respectul comunităţii fiindcă şi-a asumat rolul de lider cu responsabilităţile de rigoare. 

Cu această ocazie, îi adresăm sărbătoritului cele mai sincere felicitări şi tradiţionalul : La mulţi ani! Vă dorim sănătate, răbdare şi curaj, putere de muncă şi reuşită deplină în toate proiectele pe care le aveţi pentru locuitorii comunei.

Realizările dumneavoastră în plan edilitar-gospodăresc sunt uimitoare, din 2012 până în 2021 aţi doborât multe obstacolele pentru a lua cele mai corecte decizii în dezvoltarea comunei Suseni. Competenţa primarului liberal Mircea Mariş îşi spune cuvântul, înţelepciunea economistului pragmatic realist în observaţii şi idealist în aspiraţii, sunt oglindite prin fondurile atrase pentru dezvoltarea infrastructurii locale de proiectele care s-au finalizat cu succes, de cele pe care le-a început şi de cele care se află pe lista de aşteptare, în vederea finanţării.

La mulţi ani fericiţi şi împliniţi, domnule primar! Să rămâneţi la fel de activ, curajos şi încrezător în tot ceea ce v-aţi propus să realizaţi pe parcursul celui de-al treilea mandat de primar al comunei Suseni! 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *