LA MULŢI ANI, DOMNULE PRIMAR LAURENŢIU BOAR !

0

Astăzi, Primarul comunei Gurghiu, Dumitru Laurențiu Boar, împlineşte 53 de ani.

Cu această ocazie, site-ul ,,viselenuautermenlimita.ro”  îi adresează cele mai sincere felicitări şi urări de bine. ,,Vă dorim sănătate, răbdare şi curaj, putere de muncă şi reuşită deplină în toate proiectele pe care le aveţi în plan pentru locuitorii comunei Gurghiu”. Medicul veterinar, Laurențiu Boar face parte din galeria sufletelor frumoase pe care locuitorii din Gurghiu le-au pus la păstrare în colţurile inimilor.

Despre omul care conduce de patru mandate comuna nu putem vorbi decât la superlativ fiindcă este un gospodar și om de onoare, un bun strateg în administrație, un model de admirație profesională ca om și ca primar și care în contrast cu mersul general al societății nu s-a lăsat îngenunchiat nici deturnat de ea, ba dimpotrivă a reușit să sporească la Gurghiu ,,corola de minuni a lumii” cum ar fi zis filozoful Lucian Blaga, cel care a împământenit, poetic și aforistic că ,,veșnicia s-a născut la sat”. 

În anul 2008 domnul primar declara în cadrul unui interviu „Nu-mi place politica dar o fac din moralitate pentru cei care m-au ajutat” și așa a fost. Laurențiu Boar a dovedit atât de frumos la el în comună că fiecare generație are obligația ei față de comunitatea în care s-a format, că fiecare generație are obligația ei să pună o cărămidă la construcția acestei țări fiecare de la nivelul său profesional și spiritual pentru a resuscita și revigora normalitatea.

Felicitări pentru vocația, competența și responsabilitatea pe care o promovați în administrație,  bravo pentru verticalitatea umană și pentru statornicia în hărnicie de care dați dovadă în toate manifestările vieții în comuna în care v-ați născut și unde v-ați hotărât să vă aduceți aportul pentru a înfăptui ceva pentru comunitate împreună cu alți patrioți locali și oameni de omenie!  

Sigla VNATL

 

 

 

 

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *